Aktywne Wpisy
DFWAFDS +28
#przegryw Koliedzy, zrobiłem ranking huopski, pobrałem wszystkie wpisy z ostatnich 30 dni i sprawdziłem ile ludzi daje plusów, ile wpisów nowych tworzy i ile komentarzy dodaje. Nie wiedziałem jak to huopom przedstawić najlepiej więc dodałem to w trzech zakładach w google docs, każdy kto ma link może podejrzeć ranking. Ranking nie bierze pod uwagę wpisów które zostały usunięte.
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
Link do docsa: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sCH3mziT7Ru4imZxB8RkXuFOl6Q13ethkVB2fF4J3t4
Huop pozwoli sobie zawołać najbardziej aktywnych użytkowników w tych trzech
D00msday +36
Teksty feministów "relacja 16-stki z facetem w wieku 25 / 30 lat to dosłownie pedofilia!!1111" pokazują, jak mocno w obecnych czasach represjonowana i zwalczana jest normalna, męska seksualność. Nie tylko zresztą męska seksualność, ale generalnie mężczyźni w obecnym systemie społecznym. Nawet tutaj na wykopie są ewenementy, które twierdzą, że macie się zamknąć, pod żadnym pozorem nie umawiać z młodszymi laskami i brać jakieś karyny w swoim wieku po peniso-karuzeli. A wszystko po
Wróciłem z urlopu nad morzem, kameralna miejscowość, dom blisko lasu... byłem tam ponad 10dni.. Wjeżdzając już samochodem do Lublina, zacząłem się normalnie dusić spalinami.. Teraz siedząc w swoim mieszkaniu, mając otwarte okno czuje strasznie jak moje płuca wypełniają spaliny, nie mieszkam nawet przy drodze, czuje jak wszystko od środka mam nimi zalepione.. Jest to straszne uczucie. Zawsze jak wracałem z nad morza czułem różnicę w powietrzu ale nigdy tak kolosalną jak teraz.. Jedyne co się zmienia z roku na rok, to co raz to mniej zieleni, drzew, masowe wycinki, więcej samochodów.. no i ciągle stare autobusy które zostawiają za sobą kłęby czarnego dymu i były rejestrowane jeszcze w XX wieku.. Nie wiem czy jest w Polsce inne miasto z takimi starymi rzęchami jak lublin
Mieszkając tutaj człowiek jest przyzwyczajony i tego nie odczuwa, ale zmiana klimatu i powrót tutaj to jest coś okropnego..
Różnicy sobie nie wmawiam bo nawet nie zwrócił bym na to uwagi gdyby
Bronowice masz pewnie na myśli ten skwer gdzie teraz postawili bloki, na około jest mimo wszystko mnóstwo zieleni.
Górki
średni wiek autobusów: nie przekracza 7 lat (mała więc szansa że były rejestrowane w XX wieku)
średni wiek trolejbusów: 3 lata