Aktywne Wpisy
Lazurka +355
Czy widzieliście kiedyś, jak wasi rodzice się całują? Albo dają sobie pocałunki na przywitanie/pożegnanie? Jak to wyglądało u Was w domach? Ja przez 25 lat, nigdy nie widziałam nawet jednego pocałunku u moich rodziców. Nie mówiąc już o przytulaniu czy prostym "kocham cię". Nawet spali oddzielnie xD. Za to kłótnie były na porządku dziennym. Stąd może dlatego jestem tak wycofana :/
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
Jak ja kiedyś byłam w szoku jak zobaczyłam kiedyś u koleżanki
OCIEBATON +26
EDIT: btw. niewidomi rozpoznają po głosie, krokach itp. kumpel się zdziwił jak w szpitalu po pół roku nieobecności niewidoma koleżanka przywitała go po imieniu.
" - cześć, pewnie nie wiesz kim jestem"
albo
"- już się poznaliśmy dwa razy"
albo o tym jak jakiś koleś znał mnie z imienia, nazwiska, wiedział o moich zainteresowaniach, planowanych studiach, a ja nie byłem nawet pewny skąd mogę go znać?
a najlepszą historią jest to, jak po połowie nocy przegadania ze śliczną niewiastą 2 tygodnie później nie poznałem
ale np. takiego @bontaKun nie pamiętam i na najbliższym #wykoppiwo drugi raz zobaczę go po raz pierwszy ʕ•ᴥ•ʔ
chodzę jak koń z klepkami na oczach. przyjaciółka sie kiedys śmiała (ma obsesje na punkcie blogerek, pudelka etc) że ze mna nie warto chodzic do galerii bo nawet nikogo sławnego nie rozpoznam (druga sprawa, ze nie rozpoznam bo mnie ich zycie kompletnie nie interesuje)
@zolwixx: