Aktywne Wpisy
8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
AIicja +2
Chcę przebranżowić się na IT, czego obecnie warto się uczyć?
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
Kiedyś zajmowałam się webdevelopingiem ale to było raczej amatorsko. Warto się jeszcze uczyć programowania?
Prosze o pomysły co warto obecnie, będę bardzo wdzięczna bo coraz gorzej finansowo
#komputery #informatyka #programowanie #biznes
A oto sytuacja z dziś. Miałem dziś rozmowę kwalifikacyjną do nowej pracy na godzinę 11 więc aby się nie spóźnić wyszedłem wcześniej. Czekam na autobus 5 min...10min...20min...25min Zaczynam się denerwować bo czasu jednak coraz mniej i zaraz się spóźnię .(autobusy jeżdżą u mnie co 5min). Więc szybko na telefon zamówić jakiś transport a tu poziom baterii 7%. To już przegrałem w przedbiegach myślę, spóźnię się. Nie ma drugiej okazji aby zrobić pierwsze dobre wrażenie. Ale naglę pomysł, patrze taksówkarz stoi na stacji benzynowej. Podchodzę pytam czy ma wolny kurs. Oczywiście proszę poczekać tylko zapłacę za paliwo. Czekam, czekam 2min...5min..10min. Myślę co #!$%@? on tam robi. Patrze hod doga wpycha w to gardo. Spokojnie czekam, głodny niech zje, nic nie mówię. Ale to co #!$%@?ł jak przyszedł to #!$%@? TAXI=HIV inaczej nie ujmę tego.Gdy siedziałem już z tyłu i pytał gdzie trzeba zawieść to powiedział abym wyszedł z samochodu bo on "Nie będzie groszy na takim krótkim kursie zarabiał" (kurs 5km). #taxistory #uber #taxitohiv #januszebiznesu
Pjontka cumplu
@leeshay: A co Tobie nie chciało się paniczu z wyżyn intelektualnych zawieźć mnie taksówką ?:) Jesteś przedstawicielem tego bydła zwanym taksówkarze ?
Takich przepraszajacych sie dzisiaj parasolkowiczow moi kierowcy przewieźli dzisiaj dziesiątki, bo uberek miał mnożnik.
Komentarz usunięty przez moderatora
I nie licytuje sie bo jak na razie to ty jestes dołem
Ps. Czyli jednak #!$%@? czosnkiem?
btw. mam nadzieję, że dostaniesz prace ;)