Wpis z mikrobloga

W ten dzisiejszy dzień przekonałem się, że kierowcy taksówek to dno umysłowe, przez takie świadczenie usług sami zaciskacie sobie pętle na szyję.
A oto sytuacja z dziś. Miałem dziś rozmowę kwalifikacyjną do nowej pracy na godzinę 11 więc aby się nie spóźnić wyszedłem wcześniej. Czekam na autobus 5 min...10min...20min...25min Zaczynam się denerwować bo czasu jednak coraz mniej i zaraz się spóźnię .(autobusy jeżdżą u mnie co 5min). Więc szybko na telefon zamówić jakiś transport a tu poziom baterii 7%. To już przegrałem w przedbiegach myślę, spóźnię się. Nie ma drugiej okazji aby zrobić pierwsze dobre wrażenie. Ale naglę pomysł, patrze taksówkarz stoi na stacji benzynowej. Podchodzę pytam czy ma wolny kurs. Oczywiście proszę poczekać tylko zapłacę za paliwo. Czekam, czekam 2min...5min..10min. Myślę co #!$%@? on tam robi. Patrze hod doga wpycha w to gardo. Spokojnie czekam, głodny niech zje, nic nie mówię. Ale to co #!$%@?ł jak przyszedł to #!$%@? TAXI=HIV inaczej nie ujmę tego.Gdy siedziałem już z tyłu i pytał gdzie trzeba zawieść to powiedział abym wyszedł z samochodu bo on "Nie będzie groszy na takim krótkim kursie zarabiał" (kurs 5km). #taxistory #uber #taxitohiv #januszebiznesu
  • 48
  • Odpowiedz
@Amorfik: o #!$%@? jak kisnę xD co za dno umysłowe :D jaśniepan mógł wstać wcześniej albo zamówić ubera :D mam nadzieje ze sie spóźniłeś
Pjontka cumplu
  • Odpowiedz
@mozliwe: przeczytaj jeszcze raz, juz pomijam fakt ze tez bym miał #!$%@? na opa i zjad sobie hoddoga, to #!$%@? jak mu sie nie opłacało to nieopłacało. To tylko pokazuje drogie piwniczaki ze zawód nie umiera, ba ma sie bardzo dobrze jak odmawia sie "5km kursów".
Takich przepraszajacych sie dzisiaj parasolkowiczow moi kierowcy przewieźli dzisiaj dziesiątki, bo uberek miał mnożnik.
  • Odpowiedz
@mozliwe: z tym ze kierowca na niego nie nasral a mu "wg opa " odmówił. Może był po pracy, może nie miał licencji na ten obszar, może op #!$%@? czosnkiem- nie wiesz. Mógł zadzwonić po Taxi i dostałby w przeciągu 5 min kogoś kto pracuje, ewentualnie wziac Taxi z postoju a nie ze stacji niewiadomo czy kogoś po robocie, z zateardzeniem czy czekającego na innego klienta
  • Odpowiedz
@leeshay: Ty #!$%@? umiesz czytać. Nie mam pretensji, że zjadł #!$%@? "hoddoga".Wy jesteście jak dziwka do #!$%@?, klient nasz pan i #!$%@? mnie obchodzi czy przejadę 15m czy 50km, masz wykonać usługę zwłaszcza, że nie jesteś "sam sobie sterem, wędkarzem i rybą"driverem, taksówkarzem tylko w korporacji.(ITAXI) I jakby odmówił wcześniej to ok, może chce odpocząć, nie podejmuję się usługi. Ale jak się mówi, że "JESTEM WOLNY PROSZĘ POCZEKAĆ" to dla
  • Odpowiedz
@leeshay: Będziesz się licytował kto jest górą ? Może akurat mu te #!$%@? 20 zł co by zarobił zabraknie na leki i umrze a nikt mu nie pożyczy bo jest #!$%@?ą złotówą, januszem i kto jest górą ?...Masz myślenie 5 latka. Moja negatywna opinia obija się tym, że kilka osób nie będzie korzystało z Taxi, powiedzą taką historie kilku następnym osobom i masz wyniki(marketing szeptany). A wyobraź sobie, że to
  • Odpowiedz
@leeshay: Patrz niżej, teraz będzie ktoś miał #!$%@? na niego albo jego kolegów. Im więcej negatywnych opinii, nieuczciwych taksówkarzy tym będziecie coraz mniej zarabiać, rozwinie się Uber i pochodne jego i te 20 zł najwyżej będzie waszą dniówką.
  • Odpowiedz
@leeshay: A teraz spójrz na wszystkie komentarze , zobacz ilosc plusów każdego z nich i zobacz jak bardzo ludzie nie podzielają twojego zdania. Chyba już to zauważyłeś podczas protestu taksówkarzy walona złotówo xD Szkoda że robisz innym normalnym taksówkarzą taką opinie - #!$%@? janusza, który myśli że ma zawsze rację xDD
  • Odpowiedz