Aktywne Wpisy
naczarak +513
Polskie nacjobydło husarskie w akcji. Oglądać do końca.
"ATAK NA STUDENTA Z UKRAINY
Nasz Ośrodek udziela pomocy ukraińskiemu studentowi, który został zaatakowany, pobity i znieważony.
Jeździ na taksówce, żeby zarobić na studia i utrzymanie. "
https://twitter.com/OmzRi/status/1701213289995293132
#ukraina #wojna #rosja #bekazprawakow #neuropa
"ATAK NA STUDENTA Z UKRAINY
Nasz Ośrodek udziela pomocy ukraińskiemu studentowi, który został zaatakowany, pobity i znieważony.
Jeździ na taksówce, żeby zarobić na studia i utrzymanie. "
https://twitter.com/OmzRi/status/1701213289995293132
#ukraina #wojna #rosja #bekazprawakow #neuropa
Lewusx +113
Siemanko ponownie.
Wczoraj dosłownie rozbiłem bank, wygrałem całe zawody Słodkiewicz Classic (kategoria do 100kg i overall), uzyskując tytuł międzyfederacyjnego mistrza polskie w kulturystyce i nagrodę w wysokości 5000zł (jedyne zawody z nagroda pieniężną).
Forma siadła jeszcze lepiej niż dzień wcześniej.
Zapraszam do obserwacji moich dalszych poczynań, bo będzie się działo w tym sezonie.
Zapraszam również do współpracy, zwykłych kowalskich chcących zgubić brzuszek, osoby które zastanawiają się nad terapia zastępcza, chłopaków którzy chcą
Wczoraj dosłownie rozbiłem bank, wygrałem całe zawody Słodkiewicz Classic (kategoria do 100kg i overall), uzyskując tytuł międzyfederacyjnego mistrza polskie w kulturystyce i nagrodę w wysokości 5000zł (jedyne zawody z nagroda pieniężną).
Forma siadła jeszcze lepiej niż dzień wcześniej.
Zapraszam do obserwacji moich dalszych poczynań, bo będzie się działo w tym sezonie.
Zapraszam również do współpracy, zwykłych kowalskich chcących zgubić brzuszek, osoby które zastanawiają się nad terapia zastępcza, chłopaków którzy chcą
Solowanie trójek wydaje się teraz (i długofalowo) dla mnie najbardziej ciekawą, motywującą i wymagającą częścią gry, zacząłem więc budować sobie ekipę pod rajdy. W ostatnich kilku dniach wydałem 1,4kkk dustu i niezliczone ilości zachomikowanego candy na maksowanie 9 pokemonów
Jolteon Thuder Schock Thunderbolt -> 2602 CP
Tyranitar Bite Crunch -> 3561 CP
3 x Vaporeon z Pompą -> ok. 3000 CP
Alakazam Confusion Futuresight -> 2807 CP (dostał 2 charge TMy zanim wyleciał Futuresight)
Flareon Firespin Fireblast (do zmiany na Overheat kiedyś) -> 2604 CP
Exxe Confusion Solar Beam -> 2747 CP
Exxe Extrasensory Solar Beam -> 2852 CP
Póki nie da się robić boxów musiałem pozmieniać im nazwy, żeby były w jednym miejscu przy sortowaniu, tak jak wcześniej miałem ekipę do trenowania (RIP).
Przydatne linki:
Top DPS Counters
Soloing Tier 3 Gyms
Top DPS Counters sheet
Video Nicka na ten temat
@Dryblas: ponad miliard ;o
@piotrr_: Zagalopowałem się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@asdf44: U mnie na razie też same faile, ale za każdym razem boss miał dobry moveset i trafiłem na tych cięższych, więc będę próbował dalej