Wpis z mikrobloga

@szycho1992: nie szedłem od Zawratu tylko od Kasprowego. Do Zawratu schodziłem. Niektóre łańcuchy trudne. Rękawice konieczne. Wydaje mi się że łatwiej wejść od Zawratu niż do niego zejść. Ja się styrałem nieco. Trudne też zejście z Zawratu do Czarnego Stawu. Ale było przepiękne.
  • Odpowiedz
@ksaler: ( ͡° ͜ʖ ͡°) z tym lękiem to też różnie, ja mam lęk wysokości wchodząc na drabinę, czy wychylając się z balkonu na 7 piętrze, ale przy wejściu na Świnicę nie odczuwałem go absolutnie

Trochę mnie boli, że z Gdańska to szybciej i taniej się dostanę w Alpy niż w Tatry
  • Odpowiedz
@ksaler
Na Kasprowym byłem i widziałem Świnice obok, ale nie dałem rady. Hah. Ciekaw jestem czy można się go jakoś pozbyć :)Lęku wysokości :)
  • Odpowiedz
z tym lękiem to też różnie, ja mam lęk wysokości wchodząc na drabinę, czy wychylając się z balkonu na 7 piętrze, ale przy wejściu na Świnicę nie odczuwałem go absolutnie

@czlapka: w sumie mam identycznie. Na drabinie czuję się niepewnie, a tutaj, raczej nie myślę o tym, że krok za mną jest kilkadziesiąt metrów przepaści :)
  • Odpowiedz