@Rudszy_132: Masz fajną felgę w awatarze @Mokrysedes: Dodajesz bardzo fajne znaleziska, też lubię angielskie przekleństwa @Szarlotka55: Jak na zielonkę, bardzo dobrze ogarniasz wykop @mgnfic: Twoje komentarze są wyjątkowo zwarte i esencjonalne @GwalceCie: Myślę że jest przed Tobą świetlista przyszłość jako programisty, może nawet drugi Mark Zuckerberg
@Jestem_Tutaj: Bardzo kreatywny lenny (~ ͡°͜ʖ͡°)~ @littleblizz: Dostajesz 5 za aktywność na nocnej, inni powinni się od Ciebie uczyć @soniq51: Jak na mirko, używasz bardzo bogatego słownictwa
@Onix0b: Wszystkiego najlepszego! @emre899: Chodź się przytulić, wszystko będzie dobrze @Jeziorsquier: Jak nie dasz, to będzie mi przykro, ale mogę napisać, że różowy pasek ładnie się komponuje z Twoim awatarem @60sekundimorze: Ostatnio narzekałeś, że nie lubisz rano wstawać, ale nie martw się, już niedługo piątek
@vegaushp: Też bardzo lubię muminki, a pannę Migotkę to już w ogóle, gratuluję świetnego gustu @Gibbsohn: Jesteś mistrzem painta, mógłbyś prowadzić kursy dla emerytek @DoTheMonkey: Niedługo znajdziesz wspaniałą dziewczynę, taką która śpi bez majtek @wytrzzeszcz: Dzięki takim jak Ty, poziom wykopu może kiedyś wzrośnie @Patis0n: Niewielka aktywność na wykopie, to znaczy, że pewnie masz świetne życie w realu
@shenzhou: Ja chętnie ocenię Twoje pokaż mordę @Locati: Widzę, że masz słodkie zwierzątka w awatarze i lajkujesz filmy o fretkach, na pewno masz wrażliwe serce i wszystkie dziewczyny na Ciebie lecą @papabless: Sernik bardzo Cię kocha
#nocnazmiana #nietagujebonocna #glupiewykopowezabawy
@Mokrysedes: Dodajesz bardzo fajne znaleziska, też lubię angielskie przekleństwa
@Szarlotka55: Jak na zielonkę, bardzo dobrze ogarniasz wykop
@mgnfic: Twoje komentarze są wyjątkowo zwarte i esencjonalne
@GwalceCie: Myślę że jest przed Tobą świetlista przyszłość jako programisty, może nawet drugi Mark Zuckerberg
@littleblizz: Dostajesz 5 za aktywność na nocnej, inni powinni się od Ciebie uczyć
@soniq51: Jak na mirko, używasz bardzo bogatego słownictwa
@emre899: Chodź się przytulić, wszystko będzie dobrze
@Jeziorsquier: Jak nie dasz, to będzie mi przykro, ale mogę napisać, że różowy pasek ładnie się komponuje z Twoim awatarem
@60sekundimorze: Ostatnio narzekałeś, że nie lubisz rano wstawać, ale nie martw się, już niedługo piątek
@Gibbsohn: Jesteś mistrzem painta, mógłbyś prowadzić kursy dla emerytek
@DoTheMonkey: Niedługo znajdziesz wspaniałą dziewczynę, taką która śpi bez majtek
@wytrzzeszcz: Dzięki takim jak Ty, poziom wykopu może kiedyś wzrośnie
@Patis0n: Niewielka aktywność na wykopie, to znaczy, że pewnie masz świetne życie w realu
@Locati: Widzę, że masz słodkie zwierzątka w awatarze i lajkujesz filmy o fretkach, na pewno masz wrażliwe serce i wszystkie dziewczyny na Ciebie lecą
@papabless: Sernik bardzo Cię kocha