Wpis z mikrobloga

Mircy jest ktoś z Kmity/okolic? Szukam nowego neta, najchętniej światłowód.
#rzeszow
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tevion: kmity here, mam UPC po kablu bodajże 120 mb - chociaz rzeczywisty w okolicach 70-80, bez umowy 69pln
Ogolnie ciezko tutaj z netem, jedynie UPC, Vectra i chyba Multimedia swiadczą uslugi po kablu na tym osiedlu
  • Odpowiedz
@jak-zyc: @celtics: mam na uwadze też właśnie upc, łapie się na promo 120 mb za 40 zł na 2 lata i byłem ciekaw rzeczywistej prędkości. Sl-net i zeto odpisali, ze nie maja nic na kmity, a enformatic 40 zł za 50mb, 54 zł za 100 mb, chociaż mają jakieś promo 7 miesięcy po 1 zł/msc.
  • Odpowiedz
UPC w Rzeszowie? 0_o

@RezuNN: a weź k---a, właśnie wchodzą do mojego bloku i dostałem CZTERY !!! RÓŻNE !!! ulotki informujące o tym, wrzucane do skrzynki co kilka dni. Do tego naklejają i przybijają ogłoszenia gdzie się da (raz zabrali sobie z pół tablicy na ogłoszenia, żeby rozwiesić galerię swoich ulotek).
  • Odpowiedz
@tevion: multimedia, UPC i przede wszystkim skyware. Tych ostatnich polecam, mają bardzo fajną ofertę i światłowód. Reklamują się ulotkami jeszcze od czasu do czasu jacyś mniejsi prividerzy, ale nie kojarzę zupełnie co to za firmy się przewijały.
  • Odpowiedz