Wpis z mikrobloga

@poduszka: bo to co napisze ktos w internecie to musi byc prawda

@Zero: Nawet z analizy aktywnosci na stronie czy aktywności internetowej wychodziło że w Polsce ta "moneta" atakuje aktualnie najmocniej.
  • Odpowiedz
@pawlo74: Moj kuzyn kupil to w 2016. Wie ze znam sie na krypto i siedze w tym od lat. Powiedzialem mu odrazu ze scam - on do mnie ze zobaczymy jak na gielde wyjdzie pod koniec 2016. Mamy q2 2017 na gieldzie nic nie ma a on mi teraz tlumaczy ze jego leaderzy piszą o nowych implementacjach w protokole i gielda w q1 2018. Ehh ten chłopak po technikum bez
  • Odpowiedz
@poduszka: no cóż przysłowie zawsze aktualne to "naiwnych nie sieją, sami się rodzą". Trzeba im pozwolić pójść na dno a następnym razem nie zrobią tego błędu. Mnie też mój brat nie słuchał jak przekonywałem go, że Mentiscoin to scam :D
  • Odpowiedz
@poduszka: słyszałem kiedyś o tym. Ale to co właśnie zobaczyłem, ten teledysk, przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania. NO nie wierzę Muszę się przejść chyba. Najgorzej że potem ktoś to będzie z krypto wiązał. Lepiej nawet tego tak nie taguj.
  • Odpowiedz
@poduszka: Krypto się interesuje pobieżnie od czasu kiedy powstał w 2009 BTC, ale nigdy bardziej sie nie zagłębiałem jednak teraz trafiłem na materiały na YT gościa który buduje koparki i opowiada o dascoin-ie, i że tak powie jak się go posłucha to nie wiem jak można p-------ć takie głupoty i najlepsze "to dobrze że im później wejdzie na giełde tym lepiej"

A tak w ogóle ile kosztuje taka licencja ?
  • Odpowiedz