Aktywne Wpisy

Pomyślałem że wpadnę na chwilę. Hejo wszystkim.

kraven2024 +2
Tusk zmielil podpisy pokazując swoje standardy demokratyczne. Trzaskowski nie wpuszczał przeciwników sct na spotkania pokazując swoje standardy. Platforma jak za czasów Komorowskiego znowu uwierzyła we własną propagandę sukcesu zamiast...spełniać obietnice wyborcze. Zero zdziwienia.

Otoz z drzwiami frontowymi do piwnicy ktora wynajmuje sąsiaduje maly "korytarz" ktory prowadzi między innymi do kotłowni. I na drzwiach od tej kotlowni wlasciciele postanowili powiesic sobie kalendarz na tasme (nie wiem czy dla ozdoby czy co, imo totalnie bez sensu no ale nie wazne). I ten kalendarz od trzech dni spada. A ja go wieszam ponownie. Niby nic dziwnego gdyby nie to, ze zawsze spada o podobnej godzinie. I k---a serio, pewnie bym to olala gdyby spadal o 14. Ale musi spadac codziennie o 23:30 wyrywajac mnie z objec morfeusza i doprowadzajac do paranoi. Czy to juz znak, ze trzeba sie obawiac?
#paranoja #paranormalne #zjawiska #bojesie
___________________________________________________________________________________
#opowiescimango - chcesz byc na bieżąco? OBSERWUJ :-)
@Canova rzeciez pisalam ze obok mojej piwnicy (✌ ゚ ∀ ゚)☞, mieszkam w takiej suterenie przerobionej na mieszkanie :)
Pozdrawiam,
Sąsiad
@MangoZjem: ale w każdym komentarzu wykazujesz wysoką chęć uwierzenia w nie. Nie ma czegoś takiego i c--j, szukasz wytłumaczenia. Jak komuś daleko od wiary w coś to nawet nie bierze pod uwagę takich głupot.
Komentarz usunięty przez autora