Wpis z mikrobloga

@johnmorra: Nicki w prawym górnym roku Ci nic nie mówią? Fazz I toxic to Szwedzi. Ten drugi wygrał w różne kłejki wszystko co się dało (kiedy Q4 był mocno esportowy, całkowicie dominował świat). Pierwszy, całe lata prezentował światową klasę, ale raczej nie był w top 10 graczy na świecie. Tak czy siak, to znani, starzy wyjadacze, mają to we krwi :)
  • Odpowiedz
@d00mer: nie grałem nigdy w Quake tak mocno jak np. w csa 1.6 dlatego nie znam toważystwa :) teraz po parunastu godzinach w becie napewno zakupie gre i nadrobie stracone lata ; )
  • Odpowiedz
@johnmorra: Wcześniej tylko przeklikałem filmik, teraz obejrzałem dokładnie. Ogólnie to ksywy, które się w nim pojawiają to kawał mojego gówniarskiego życia. Wstawało się w środku nocy albo siedziało całą, żeby oglądać turnieje ze stanów. Jest tu przekrój prosów ze wszystkich lat quake'a dosłownie. Fatal1ty-ego nie trzeba nikomu przedstawiać raczej, koleś zjadł zęby na esporcie - wcześniej miał świetne wyniki, potem już robił show i odcinał kupony od sławy, wartościowe kupony.
  • Odpowiedz