Aktywne Wpisy

lronman +1464
Czy przebywa ktoś z was obecnie w Lloret De Mar?
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
Zaginął mój szwagier, we wtorek wymeldował się z hotelu i nie dotarł na lotnisko w Barcelonie. Czy ktoś może pomóc?
#barcelona #lloretdemar #hiszpania #zaginieni
źródło: temp_file1978085994806868946
Pobierz
dzidek_nowak +237

![Bosak w TVP WORLD [EN]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/edb9bf57605906a49d1f9758a75d97752ec688af492eb1690124d664019be60b,q80.jpg)
@niemamhumoru: A co takiego masochistycznego jest w używaniu ES2015 że wolisz używać jQuery?
JQuery po prostu fajne jak ktoś musi napisać czasami jakieś kawałki frontu np. na własne potrzeby, albo tworzy cały serwis sam. Nigdy nie było mi potrzebne więcej niż Prototype, czy jQuery, choć systemy, dla których pisałem backed używały Exta i tego też ogarniam.
Teraz jest z tym o wiele łatwiej, nowe DOM API, bardziej ujednolicone wsparcie. Teraz przy pisaniu dla IE 10+ przy pomocy Babela i paru polyfilli jQuery wydaje się być zbędne.
@niemamhumoru: XD
var xDD = document.getElementById('klocek');xDD.onclick = function(){ this.style.backgroundColor = 'firebrick'; }
te przydługawe słowa kluczowe są podpowiadane przez programy do kodowania w HTML. Wpisujesz pierwsze 3 litery i wybierasz z małej listy, o jaką komendę ci chodziło. Nawet na pamięć nie trzeba umieć.