Aktywne Wpisy
badreligion66 +380
mirko_anonim +56
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
Usunąłem tu konto, więc nie wrzucę znaleziska, ale dla tematów demograficznych poświęcam się i wrzucam z anonima. Zanosi się, że na 2024 Polska będzie miała najgorszą dzietność w Europie. Obecnie jest to 1.1 jak widać. Ciekawe kiedy TFR tgeo narodu spadnie poniżej 1.0, może jak dopompujemy deweloperom to się polepszy?
#nieruchomosci #demografia #ekonomia
────────────────
#gwint
w sumie nie dziwie sie, bo pewnie większośc z was nalezy do osób co rzucają kajdany jak tylko morkvarga zobaczą xD
mnie śmieszą ludzie, którzy w kółko grają z takim samym przeciwnikiem a i tak nie potrafia zrobić talii, która z nim wygra :P
no fajnie się gra 10 gier skellige 1 gra coś innego polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
to zrzucasz znowu
albo blokujesz
możesz też ich powykradać ;)
no i oni są groźni tylko wtedy, gdy przeciwnik może Tobie zadać obrażenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Extraordynarny: prawie każda talia niszcząca jest na nich dobra
do tego potwory z wykradaniem też się nieźle spisują ;)
@xplode11: lepiej buldupić na wykopie xD
Jak znaczna większość gier jest na Skellige, jak u OPa, to zrobienie bezpośredniej kontry i wygrywanie 80% gier wydaje mi się lepsze niż czwarty post o tym, że nie da się grać.
@cgb771: ja tam póki co natrafiam na sporo różnorodności, a najtrudniej mi się gra przeciwko Nilfgardowi ;)
ale jeśli na wyższych rangach jest głównie SK, to już się nie mogę doczekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)