Mireczki mam problem z wyborem zastanawiam się nad kupnem nowej Sigmy . Konkretniej 24mm 1.4 Art albo 18-35 1.8 Art do puszki D7100 (APS-C) Puchy nie zamieniam na razie a chciałbym jakieś porządne 35mm I wydaje mi się że te chyba są najlepsze Cena/jakość. Co poradzicie?( ͡°ʖ̯͡°)
@Odki: Ta 18-35 jest bardzo fajna. Lekko winietuje, szczególnie po szerszej stronie i słabo sobie radzi z ostrzeniem "pod światło", ale i tak ją lubię. Za tę cenę to chyba najlepszy szeroki zoom na cropa jaki możesz dostać.
To tak ma działać? Jestem na Plutonie bez kombinezonu w samych majtkach, poziom tlenu w atmosferze 0%, temperatura -200 st. C. Moja postać od razu po wyjściu ze statku powinna chyba umrzeć? xd #starfield #gry #bethesda
Mireczki mam problem z wyborem zastanawiam się nad kupnem nowej Sigmy . Konkretniej 24mm 1.4 Art albo 18-35 1.8 Art do puszki D7100 (APS-C) Puchy nie zamieniam na razie a chciałbym jakieś porządne 35mm I wydaje mi się że te chyba są najlepsze Cena/jakość. Co poradzicie?( ͡° ʖ̯ ͡°)