Aktywne Wpisy

krucjan +137
Też macie takie lekko autystyczne skrzywienie, że prawie wszystko co robicie to rozkminiacir, żeby robić to tak, aby jak najmniej przeszkadzać innym? A jeśli robię coś co jakoś utrudnia życie innym to analizuję na ile mi to ułatwia życie a na ile utrudnia innym. Jeśli stosunek tego, że mi dana rzecz naprawdę mega ułatwi życie a innym ludziom w bardzo znikomym stopniu je utrudni i mogą łatwo to utrudnienie w jakiś sposób

EmDeCe +331

Mirki, mam Xperia Z3 Compact i kusi mnie, żeby zainstalować nieoficjalnego LineageOS 14.1. Jednak trochę mi szkoda odblokowywać bootloader, bo mam jeszcze na niego gwarancję do przyszłego roku. Z drugiej strony jak pomyślę, że będę mieć andka 7.1.1, do tego jak jeszcze zrobię roota i poinstaluję moduły Xposed, to będę mieć wszystko, czego nie mam na stocku. Więc pytam się was co robić? Zostać jeszcze na stocku, bo gwarancja i w razie czego jak się coś stanie, to będę mógł liczyć na naprawę czy instalować, bo nowszy system i dużo modułów, które uprzyjemnią mi korzystanie z telefonu.
PS Mam świadomość, że na custom romach nie wszystko działa perfekcyjnie, chociaż w tym przypadku rzekomo wszystko działa dosyć stabilnie, pomimo, że to unofficial.