Aktywne Wpisy
bibi__ +287
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Megasuper +657
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#xboxone #ps4
Co lepsze?
@FlyOnTheWall:
pro - troche silniejsze, umożliwia działanie w 4k lub 60fpsów lub czasem trochę ładniej i do tego obsługuje HDR. 500zł droższa około ale ciężko liczyć bo są zazwyczaj jakies pakeity
troche silniejsze o 130% ( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://www.ign.com/wikis/playstation-4/PS4_Pro_Game_Upgrades_and_Differences
Taki Horizon zmienia się dość niewiele, głównie rzuca sie w oczy mgła nad ziemia której nie ma w zwykłej.
To nie jest różnica low-high, w najlepszym przypadku high-very high a zazwyczaj to kilka efektów więcej.
@typ711: mógłbyś rozwinąć? Kiedyś miałem Xboxa i namiętnie się zagrywałem w Halo: Reach, teraz też bym zagrał, ale nie mam xboxa.
@Sofa: aż nie wiem czy nie trollujesz, ale odpiszę.
Jak laska chce kupić konsolę, a nie ma PC nadającego się do grania w nowości, to kupno Xboxa ma sens.
Jak laska chce kupić konsolę, a ma PC nadającego się do grania w nowości, to kupno Xboxa ma mniejszy sens niż
Więcej osób ma ps4 więc ankiet nie mają sensu bo większość zagłosuje na to co ma.
Jeśli mowa o xboxie to sprawdź sobie takie rzeczy jak wsteczna kompatybilność, ea access, gamepass i jakie gry wychodzą w goldzie. I zobacz sobie co podobnego oferuje Sony.