@SwietySeba: leco wypada najlepiej, ale nie wiadomo jak z softem na dluzsza mete. O tyle, ze szalomi na ta chwile bedziesz mial napewno zapewnione wsparci
@rybak_fischermann @amazoncamp @doncorleonePL A dlaczego zwykla 5 a nie 5s? Orientujecie sie czy mi5 dostanie aktualizacje do Androida 7.0? @Miecz12 Juz ten mi5s troche przekraczal - zwlaszcza ze chyba jest jakas promocja na ten konkretny model, bo reszta pod 300€
@SwietySeba: Mi5 ma lepszy aparat od Mi5s - oba maja taka sama wielkosc, ale... nie rozumię, czemu porównujesz z LeEco 5,7" i do słabszego ale z lepszą baterią Redmi 4. Chyba nie wiesz sam czego szukasz :)
@widmo82 LeEco za porownywalny wynik w antutu z mi5. Stosunek moc/cena. Redmi Note 4, bo brat ma 3 i b. zachwala, wiec licze, ze kolejna edycja trzyma poziom. Juz wczesniej o nim myslalem, ale nie bylo wtedy modelu ze Snapdragonem. Przekatna ekranu mi nie robi, bo do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic.
https://www.kimovil.com/en/compare/leeco-letv-le-max-2-6gb-64gb,xiaomi-mi5-64gb,xiaomi-mi5s,xiaomi-redmi-note-4x-4gb-64gb
#telefony #xiaomi #aliexpress
@CzapkaG: #logikarozowychpaskow ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Miecz12 Juz ten mi5s troche przekraczal - zwlaszcza ze chyba jest jakas promocja na ten konkretny model, bo reszta pod 300€
Redmi Note 4, bo brat ma 3 i b. zachwala, wiec licze, ze kolejna edycja trzyma poziom. Juz wczesniej o nim myslalem, ale nie bylo wtedy modelu ze Snapdragonem. Przekatna ekranu mi nie robi, bo do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic.