Aktywne Wpisy
Weźcie mi to wyjaśnijcie, bo nie jeden raz jestem świadkiem podobnych sytuacji. Weźmy przykład imprezy: WESELE
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
Ja z moją kobietą (programista + prawnik) 1-2 w nocy: zaorani, zmęczeni, głowy już wiszą nad stołami dosłownie utrzymywane siłą woli i zaraz zwijamy do domu
w tym samym czasie jakieś robolskie pary typu mechanik/budowlaniec + kasjerka/fryzjerka/monterka produkcyjna zapyerdalający po 12h dziennie wywijają na parkiecie, drą pisdy, pełni energii, dopiero się rozkręcają.
My sen po 8h,
KRCZVSK +959
Chciałbym tylko powiedzieć, że tak wygląda prawdzie dobro. Ubrane jest w roboczy w kombinezon, stojące na tle śmieciarki. W pierwszej osobie opowiada o tym, jak walczyło ze złem.
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
Popatrzcie na nie proszę. Posłuchajcie, co mówi.
Gdyby takiego dobra wśród nas było więcej, Maurycy by żył.
#takaprawda #poznan #zabojstwo #feels
a) Wyzwanie - opisz na wykopie rzecz bądź hobby którym się interesujesz
b) Wyzwanie - wpłać pieniądze na cele charytatywne
Zgodnie z zasadami, należy wybrać jedno z dwóch. Pragnę wspomnieć, że masz 7 dni na jego realizację.
Miło będzie jeżeli poinformujesz uczestników pod tagiem o tym co wylosowałeś(aś).
#mirkowyzwanie #mirkozajecie
Dobrze a więc opiszę krótko swoje hobby.
Otóż nigdy nie mogłem się odnaleźć i w zasadzie nadal mam ciężko określić co lubię robić najbardziej. Wcześniej myślałem, że to będzie muzyka i będę grać na wielu instrumentach zaczynając na gitarze, keyboardzie kończąc na skrzypcach czy wiolonczeli. Problem był taki, że jakoś wypadłem z rytmu, tłumacząc się, że nie mam czasu bo szkoła i tak dalej. Obecnie najbardziej interesuje się chyba fotografią. Długo nie było mnie stać na jakikolwiek sprzęt i przez 3 lata (i też trochę ponad trzy lata temu, bo jakoś mniej więcej wtedy zaczęło mnie to interesować) wykonywałem zdjęcia telefonem czy jakimiś starymi kompaktami. Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem lustrzanki. Obiektywy mam na razie dwa ale z biegiem czasu kolekcja będzie się powiększać. Przydałby mi się teraz jakiś długi obiektyw bo mam same do 50mm ale na razie mnie nie stać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I to tyle w zasadzie jeśli chodzi o moje hobby.
Pozdrawiam wszystkich biorących udział w tej "zabawie" i życzę powodzenia w wykonywaniu zajęć czy też wyzwań ᕦ(òóˇ)ᕤ