Aktywne Wpisy
EleganckiSkrzat +11
Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?
MetalowyBieg +4
Jakie hobby dla huopa? Huop myslal o modelarstwie ale nie ma ręki do plastikowych elementów a to trzeba malowac, kleic ehh #przegryw
Wiecie co mnie wkurza na wykopie? Ogólne przyzwolenie na śmianie się z cudzej krzywdy. Dzisiaj to mnie najbardziej striggerował ten wpis: https://www.wykop.pl/wpis/24621683/1-btc-na-moj-adres-albo-wlaczam-wirowanie-okup-smi/ Człowiek pisze że jeśli nie dostanie pieniędzy to uruchomi pralkę z kotem w środku. No i na dodatek komentarze. Co gorsze są takie:
@Dilinus
@maniok
@Leniek
Gratuluję @Ulubiona za prawidłową reakcję
Piszę to wam ponieważ zgłosiłem sprawę do TOZu co wrzucam w dołączonym obrazku. Myślę że dobrze zrobiłem a wszystkim którzy napiszą że wpis miał wydźwięk humorystyczny odpowiem, skąd o tym wiecie? Może on żartuje, a może mówi prawdę? Jeśli żartuje to niesmacznie, jeśli to drugie to szkoda nawet komentować wasze reakcje.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
czy was to śmieszy?
Skoro masz taki bol dupy to za jakis czas cos wrzuce kontrowersyjnego zza tora i gowno mi zrobisz xD Jak sie ztym czujesz ze bedziesz odpowiadal za cos takiego?
Tak, słonia, jestem właścicielem zoo, #!$%@?.
( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Przepiorek: kuźwa, ale serio ten Benek to wygląda jak by wiedział że zaraz to znowu włączysz ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
moze bym sie zmartwil gdyby tam bylo troche wody ale pralke mozna zatrzymac w trakcie prania i kota wypuscic.
wielkie mi mecyje
@AnonimoweMirkoWyznania: KWIKŁEM
Duru huru zgłaszam to na policję
@sokytsinolop
@TenebrosuS
@Ulubiona
@Dilinus
Ja wiem, że śmiesznie, bo to znany dowcip, pasta, haha. Nie każdy jednak musi o tym wiedzieć.
Co jeśli dojdzie do faktycznego okrucieństwa wobec zwierząt? Chcecie, żeby każdy odwrócił się plecami z myślą "haha, pewnie pasta".
Prezentujecie żenadę i na serio rażący brak odpowiedzialności. Śmieszkowanie to jedno, krzywda żywej istoty drugie.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: dope