Wpis z mikrobloga

wczoraj wbiłem diament w #leagueoflegends na EUW, moje marzenie się spełniło, spędziłem mega dużo czasu (od Sezonu 2) szlifując moje umiejętności i powiem wam jedno ile razy dostawałem raka, szczególnie na niższym elo to jest przesada ale nauczyłem się ignorowac debili i dążyc do celu, żebym był tak konsekwentny w innych dziedzinach to byłbym milionerem elo

Pobierz 17latZyjeatymi15dajesz - wczoraj wbiłem diament w #leagueoflegends na EUW, moje marze...
źródło: comment_2USGqCXMP0Pp5hvaeiEYY1qZkNbCkC6l.jpg
  • 8
@Bocislaw: nie no do tego to mi jeszcze brakuje ale widzę postępy w swojej grze. Jestem za "stary" by pójść w to na poważnie ale przyjemność z grania dalej jest ta sama, szczególnie że na tym poziomie gdzie teraz jestem gra się przyjemniej, mało który gracz popełnia podstawowe błędy, wiadomo każdemu się zdarza fail flash przez ścianę.
@Roniq: ogólnie ta gra to rak ale nie ma co porównywać D5 i B5, ja gram na jungli i na nizszym elo to tylko assasinami grałem z wiadomego powodu ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale później w okolicach golda - dolnej plat wkurzało mnie, że ludzie nie słuchali moich calli, teraz ludzie widzą co można wyciągnąć i lepiej mimo wszystko to ogarniają, dzięki temu można lepiej grać i