Wpis z mikrobloga

#pomocy #sonyxperiasp #telefony Miraski potrzebuje pomocy. Kilka dni temu podłączyłem standardowo na noc telefon Xperia SP do ładowania. Coś pyknęło ale jako że był to weekend to nie bardzo mi sie chciało sprawdzać co to był za dźwięk (szczególnie że to było bardzo ciche). Na drugi dzień telefon się nie włączał, zero żadnych sygnałów, nawet ta belka z ledami na dole, która świeci nawet jak jej o to nie proszę, milczała. Aż do dnia dzisiejszego. Wyciągnąłem telefon żeby go oszabrować z karty pamięci i tuż przed zdjęciem klapki belka mignęła na czerwono. Jako ze z telefonem byliśmy bardzo zżyci, postanowiłem jeszcze o niego powalczyć. Po podłaczeniu do PC nie wykrywa go nadal. Na jakimś forum kilka razy się natknąłem na "uszkodzona płyta główna" ale jako że oni się pewnie nie znajo to pytam was. Co zrobić, czy się opyla oddawać i jak się opyla to gdzie (Warszawa). Ten telefon wie jak bardzo za nim tęsknię i siłą woli nadał sygnał z Telhalli, jedno mignięcie diodą led, potem kolejne, martwy wojownik jeszcze wiele spraw pozostawił niezałatwionych i chce je skończyć... pozwólmy mu.
  • 3
@Mirmar: thcc za rady, ale nie wykrywa mi komp tego telefonu. Myśle ze bateria jest sprawna, przez to własnie led na dole się zapalił kilka razy. Chyba na forach majo rację że płyta główna walnęła.