Wpis z mikrobloga

@Singularity00: karłem nie jestem - 194cm. Naprawdę nie rozumiem jak można uznać za optymalny taki wielki ekran.
Ale skoro ci psuje to spoko :)

@kesnall: iPhone super trzyma cenę, wsparcie oprogramowania - 5 lat, super płynność, no i sam system IOS. Działa tak samo płynnie nawet kilka lat po zakupie, niezależnie od ilości danych.
iPhone to zupełnie coś innego niż telefony z Androidem.
@kubasruba: można bo małe jest po prostu niewygodne i nieczytelne.
Jak brać iPhone to tylko plus ale to już cena się robi spora.

Co do Androida... to jest dobry system jak jest dopracowany a sony ma od kilku lat najlepszego Androida ze wszystkich producentów.
@Singularity00: wygodna jest dla mnie możliwość używania telefonu jedną ręka i to ze mogę objąć kciukiem całą powierzchnie ekranu bez wyginania telefonu w dłoni w dziwnych pozycjach.
Do konsumpcji treści dużo lepszy jest tablet.
Telefon to głównie zadzwonić, coś napisać, coś przeczytać na szybko, włączyć muzykę, zrobić zdjęcie. Tytaj zdecydowanie lepiej sprawdza sie mniejszy telefon. Najchętniej za jakis czas zmienie na iPhone z 4 calowym ekranem.
Nie mam potrzeby oglądać filmów
Ile ludzi tyle profili użytkowania. Dlatego najlepiej samemu testować telefony w sklepach.

@kubasruba: o to to ;D

Ja sobie nie wyobrażam już mniej niż obecnie posiadane na stałe 5.2", które planuję w przyszłym roku wymienić na 5.5" właśnie bo ma się mieścić w kieszeni i nie przeszkadzać... gdyby nie to brałbym coś jeszcze większego.
Filmów nie oglądam a mimo to lubię duże ekrany :D