Mirki z #bialystok. Planuje ktoś z was podpisywanie umowy z #koba w najbliższym czasie? Mam do oddania swoją, gdyż ze względu na mój nowy adres i niechęć spółdzielni mieszkaniowej do kolejnego kładzenia kabli w bloku, mam swoją nieużywaną na #internet, a muszę ją spłacać 50zł miesięcznie. Czyli moja propozycja jest taka: dogadamy się i przepiszemy ją w jednym momencie, a Twoja nowa umowa będzie trwała 15 miesięcy zamiast minimum 24. Wszystkie miesiące miałem opłacone regularnie. Nie ma żadnych kruczków. Nowy abonent może sobie wybrać dowolną taryfę, nawet zmienić internet na np TV o ile jest dostępna w jego bloku.
@Czlowiek: rozmawiałeś z kobą? bo kilka lat temu jak rezygnowałem z koby, a miałem umowę na 24msc to normalnie ze mną porozmawiali i zgodzili się rozwiązać umowę.
@Imperio Rozmawiałem i jedyne opcje dla mnie to spłacenie jej do końca albo znalezienie nowego abonenta i przepisanie krótszej umowy na niego. O ile pamiętam to jakoś w poprzednie wakacje dużo pozmieniali w swojej ofercie i nie mają już nawet umów na czas nieokreślony.
Czyli moja propozycja jest taka: dogadamy się i przepiszemy ją w jednym momencie, a Twoja nowa umowa będzie trwała 15 miesięcy zamiast minimum 24. Wszystkie miesiące miałem opłacone regularnie. Nie ma żadnych kruczków. Nowy abonent może sobie wybrać dowolną taryfę, nawet zmienić internet na np TV o ile jest dostępna w jego bloku.