Wpis z mikrobloga

raczej są dobre, w takiej aplikacji nie jest brane pod uwagę nachylenie drogi

@localh0st: Ale droga na torze jest poziomo - to przecież krótki tor kartingowy. Obadaj nachylenie 60 stopni (kąt 30 na grafice). Jest mi trudno uwierzyć, żeby SVka mogła się tak mocno złożyć. Gdzieś czytałem, że 60 stopni tylko sporty są w stanie osiągać...
@gerard-kowalski: Pokaż nagrania, jeśli ktoś Cię nagrywał, przyłożę kątomierz do ekranu i raz na
Pobierz kasin - > raczej są dobre, w takiej aplikacji nie jest brane pod uwagę nachylenie dro...
źródło: comment_4iwsLgKPTZd1wVlouFsNxnMYRVU3XChb.jpg
@kasin: a to jest 60 stopni złożenia, czy 60 stopni od poziomu, bo może to tak należy czytać. Jeśli składając się miał 50 st a nieskładając koło 60, to bym była za drugą interpretacją, czyli złożenia było 30 st.
@katera: Złożenie liczy się od pionu, jako 0 stopni. 30 stopniami złożenia raczej by się nie chwalili :) Zresztą ja sądzę, że koło 50 stopni mogli chłopaki robić, tylko apka i sensory w telefonach trochę przekłamują. Może local ma rację z nachyleniem asfaltu...
Jeśli składając się miał 50 st a nieskładając koło 60, to bym była za drugą interpretacją, czyli złożenia było 30 st.

@katera: Źle przeczytałaś - najbardziej się składał i najszybciej jechał za pierwszym razem i tam ma największe kąty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą ja sądzę, że koło 50 stopni mogli chłopaki robić, tylko apka i sensory w telefonach trochę przekłamują.

@kasin: no przecież tak właśnie pisałem wyżej, że ze swojego doświadczenia (tor i testowe kręcenie kółek po rondzie z włączoną apką) IMO przekłamuje. gdybym miał strzelać to bym obstawiał coś w okolicach 50 max.