Aktywne Wpisy
hehehej +222
Was też to #!$%@? w polskich filmach że są tak #!$%@? nagrane pod względem dźwiękowym? Wszystko nagrane naraz i #!$%@? słychać jak się nie #!$%@? dźwięku w telewizorze na dużą głośność. W filmach z Europy zachodniej czy z USA nawet jak cichutko sobie włączę to zajebiście slychac dialogi
Typ0wa_Karyna +42
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
#gry #starwars #ps4 #xboxone #pcmasterrace
I jeszcze liczę, że system walki mieczami będzie poprawiony, bo w jedynce to było trochę drewniane dla mnie
Na wczorajszej grafice było widać Yode z klonami z II epizodu i Maula - w filmiku są klony z III epizodu a dobrymi bohaterami są tylko Rey i Han... ciekawe.
Mam nadzieje że to tylko jakieś ograniczenia tej wersji do prezentacji czy coś XD Bo jak znów wyjdzie syf jak w poprzedniej części, że bohaterów jest 3 na krzyż i będą dodawać
Z tego co pamiętam to mają być wszystkie ery wymieszane teraz.
Nie mam pojęcia jak teraz ma być, ale marzy mi się taka mapka jak Mos Eisley że starej dwójki, gdzie byli dostępni wszyscy możliwi bohaterowie i była naparzanka dobrzy vs. źli ( ͡° ͜ʖ ͡°)