Wpis z mikrobloga

Pracował ktoś w Call center na sprzedaży w Play? Zamierzam iść na studia zaoczne i podoba mi się tam perspektywa tego, że pracuje się zawsze od poniedziałku do piątku od 9:00 do 17:00. Strasznie źle na mnie wpływa jak mam w pracy zmienny grafik.
Ciekawy też jestem jak wygląda tam sprawa z prowizjami i czy taka praca męczy psychicznie? Obecnie pracuje też w Call center ale infolinia przychodząca, jednak czas pracy 6-23 plus święta nie jest zbyt na rękę...
#play #callcenter #praca #pracbaza #studia #studbaza
  • 3
@ciepla_deska_klozetowa: czyli chcesz pracować na telemarketingu? Pracowałam tak w nc+ i w jednym z banków, praca nudna, kilkadziesiąt kilkaset identycznych rozmów jednego dnia. W banku faktycznie miałam fajne prowizje ale to praca tak mniej więcej na pół roku. Osobiście wole infolinie, tez miałam przyjemność właśnie w tymże banku i wspominam pozytywnie :)
@ciepla_deska_klozetowa męczy psychicznie i to bardzo XD ale zależy jaka sprzedaż, bo to może być utrzymanie, upgrade czy też migracja gdzie ja pracuje. Jeśli szukasz fajnego hajsu to raczej migracja, u mnie jest godzinowa podstawa + bonus za jakieś tam #!$%@? i prowizja za sprzedane abonamenty, wiadomo im wyższy abonament tym wyższa stawka. Grafik? Zależy gdzie chcesz iść, co korpo to inne zasady XD u mnie jest tak, że migracja pracuje 9-21,