Aktywne Wpisy
miku555 +147
Pralko-suszarka +32
I kolejny przykład na to że klątwa istnieje (ง'̀-'́)ง
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Dla tych, co nieczytali początkowego wpisu krótkie streszczenie.
Wszystko zaczęło się od tego, że w Galerii Arkadia znalazłem leżącą na krześle torbę na ramię. Zapytałem więc ludzi obok siedzących czy to ich, odpowiedzieli że nie. Zajrzałem do środka był tam portfel a w nim dokument tożsamości( kobieta, 59 lat) - przyszłość pokazała, że był to błąd. W tym momencie nie wiedziałem co robić. Napisałem, więc posta na wykopie. Propozycji od Was było wiele. Ostatecznie zdecydowałem się i pojechałem na wskazany na dokumencie tożsamości adres.
Zeszło mi ponad 50 minut zanim dojechałem i odnalazłem wskazany adres ul. Malborska. Akurat ktoś z bloku wychodził więc na klatkę wszedłem i pukam do drzwi.
Ja: Dzień Dobry, w Galeri Arkadia odnalazłem Pani torbę wraz z dokumentami w środku
Ona: Diękuję Panu bardzo, nie wielu takich osób się na tym świecie spotyka
- No to ja swoje zrobiłem, żegnam się i zaraz wychodzę.
Po chwili jestem wolany.
Ona: Ale proszę Pana, w torbie która zgubiłam był również telefon.
Nieprzyjemna wymiana zdań i stało się. Pani wezwała policję i oskarżyła mnie o kradzież telefonu, #!$%@? serio? Aktualnie jestem na komisariacie po pierwszym przesłuchaniu i czekam na kolejne. Co mam robić, jak mam się obronić? Ta babka jest chyba jakaś nienormalna. Z tego miejsca, dziękuję @LubiePiwko. Napisałem do niego i zaraz ma tu być. Jestem pierwszy raz w Warszawie w dodatku sam a jutro mam planowany wyjazd a tu takie rzeczy się dzieją. Pomocy !!!
#pomocy #warszawa #kiciochpyta ##!$%@? #corobic ##!$%@? #niewiemjaktootagowac
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @sikzmiednicy @szczeppan @MarkiMarka @ethics @FHA96 @Piotrek00 @beer_man @modzelem @polik95
No ale jak już tak się dałeś, to... mów prawdę i tyle. Znalazłeś, zawiozłeś i jeszcze cię durne babsko oskarża.
Powiedz jej, że jak ma problem to wiesz gdzie mieszka i znasz nawet jej pesel.
Jakbyś coś potrzebował to wal śmiało, jak będę mógł to pomogę.
Policja pojedzie do galerii po nagranie monitoringu i zależy od tego co będzie na filmie.
Dodam, że teraz dużo zależy od kierownika ochrony bo mogą pomóc i poświęcić czas na przejrzenie nagrań z innych kamer i wytropić trasę torebki i osób które miały do niej dostęp albo co nie będzie wcale niespotykane: zrobią to na
Komentarz usunięty przez autora Wpisu