Wpis z mikrobloga

Elo Mirki i Mirabelki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Chciałbym pokazać mój nowy autorski projekt. Na co dzień pracuje z filmem i chciałem zrobić coś swojego. Ostatnie kilka dni dało mi wiele do myśli. Zapraszam do oglądania, polecam na słuchawkach ()
Narracja zaczyna się po 1 minucie.
Tak jest cenzura, nie zrobię #pokazmorde ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Wołam wszystkich mnie obserwujących i zapraszam do dyskusji

#filmmaking #film #tworczoscwlasna #chwalesie #feels #obrobkavideo #gownowpis #edycjafilmow

@lugre @marcinekq @Perfidny @negvtywnv @qmicha @kwasnydeszcz @idzpanstont @Look_at_it @skurarr
@mineraly @MonikPierszyDrugiTrzeci @Niewiemcojaturobie
  • 5
Zajmuje sie filmem ale tylko w wolnych chwilach i od razu powiem ze pod wzgledem techinicznych posiadasz wiecej umiejetnosci ode mnie. Jednak jako widz moje pierwsze odczucie to glos narratora nie pasuje mi do tresci- chyba bym wolal zeby mowil woleniej dal czas do zastanawienia sie, poza tym ton jakby troche z reklamy. Inna kwestia .. mowimy o szczesciu, nastawieniu do swiata i srodowiska a sceny sa troche za ciezkie jak dla
@Look_at_it: Taką przybrałem formę, chciałem aby klimat był ciężki. Co do "faceta w cieniu", chciałem pokazać swoją zmianę zastanawiając się nad tym. Widać u mnie lekką dezorientację walkę ze sobą, bo sam próbuję żyć tymi zasadami, aczkolwiek nie zawsze mi wychodzi. To jest miano człowieka próbującego, dlatego te sceny są takie jakie są :)
Lektor fakt, zgodzę z Tobą, jest zbyt szybki. Następnym razem zastosuję się do tego co napisałeś. Ujęcie
@Bolns_Sesz: sorry za faceta w cieniu ale nie widzialem jak to wyjasnic ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( wiem ze silhouette z ang.)
Kot jest twoj wiec juz nie bede o nim sie rozpisywal( ͡° ͜ʖ ͡°). Tak na koniec to jeszcze dwie trzy rzeczy.. bardzo fajna pierwsza scene ( musisz mi napisac na priv jak to zrobiles) oraz kompozycja przez caly klip jest