Aktywne Wpisy
fake-konto +1
Ejjj, #!$%@?, wytłumaczcie mi pls, kogo stać na budowę/kupno domu????
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
Minimalnie sensowna działka w mojej okolicy to 150-200k, w dobrej lokalizacji to 350-400k. Do tego 600-700k za sam dom w bieda wersji. Razem ~800-1200k plnów. Przy założeniu wkładu własnego np. 200k i tak potrzebuję minimum ~600k kredytu. Rata, oczywiście kredyt standardowy, bo na BK2% się nie łapię, to prawie ~5k xDDD
IT, JDG, od niedawna OE i 2 etaty, więc miesięcznie te
kawasoo +1
#famemma kto chce link ?
Narracja zaczyna się po 1 minucie.
Tak jest cenzura, nie zrobię #pokazmorde ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wołam wszystkich mnie obserwujących i zapraszam do dyskusji
#filmmaking #film #tworczoscwlasna #chwalesie #feels #obrobkavideo #gownowpis #edycjafilmow
@lugre @marcinekq @Perfidny @negvtywnv @qmicha @kwasnydeszcz @idzpanstont @Look_at_it @skurarr
@mineraly @MonikPierszyDrugiTrzeci @Niewiemcojaturobie
Lektor fakt, zgodzę z Tobą, jest zbyt szybki. Następnym razem zastosuję się do tego co napisałeś. Ujęcie
Kot jest twoj wiec juz nie bede o nim sie rozpisywal( ͡° ͜ʖ ͡°). Tak na koniec to jeszcze dwie trzy rzeczy.. bardzo fajna pierwsza scene ( musisz mi napisac na priv jak to zrobiles) oraz kompozycja przez caly klip jest