Aktywne Wpisy
NaczelnyAgnostyk +20
Od 19minut mam urodziny (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
enron +144
Temat ostatnio tu przemknął, więc tak sobie tylko napiszę że wytrzymaliśmy z żoną już 20 latek razem (ʘ‿ʘ)
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
Wiem, żadne osiągnięcie - raczej piszę, bo wciąż mam w pamięci gdy mnie przyhamowało w drodze do ołtarza jak sobie uswiadomiłem "o kurde, to już teraz!" a myśl o jakiejkolwiek rocznicy była czymś wirtualnym. Gdyby mnie ktoś wtedy zapytał, jak sobie wyobrażam naszą 20. rocznicę, to bym stwierdził że ja nie wiem czy ludzie tyle żyją xD
Nic to, trzymajcie kciuki byśmy na wzór moich dziadków świętowali kiedyś 65. rocznicę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A wszystkim tu życzę, by
Karta Geralda ma:
Rozmieszczenie, Bohater : ulepsz o 3.
Czyli kiedy się ulepsza? Bo raz mi się ulepsza a raz nie i juz nie ogarniam xD
Karta Tibor Eggebracht:
Rozmieszczenie: jeśli trwa STARCIE wzmocnij o 15.
Co to jest to starcie? XD
#gwint
@Oskarek89: j.w Jeżeli zagrasz i wciąż przegrywasz, dodaje 3 punkty.
@Oskarek89: Kiedy oponent nie spasował
bo niestety większość userów nie czyta wszystkiego, co się na ekranie pojawia ;)
a tu większość gra bez opanowania wszystkich możliwych zasad
nie rozumiem takiego podejscia
tak samo jak nie rozumiem uruchamiania dowolnego sprzętu elektrycznego bez przeczytania instrukcji obsługi od deski do
no spoko, ale chodzi o to, ze jesli nie przeczytasz, to w przypadku wiekszosci slow kluczowych nie idzie tego wywnioskowac z ich nazwy, bo nadawali je chyba na chybil-trafil bladzac palcem po slowniku; a do tego czasem nawet po przeczytaniu opisu masz zagwostke o co tam im k---a chodzilo