Wpis z mikrobloga

@drastx: dzięki za znakomitą poradę. Kable są firmowe od głośników, a w odtwarzaczu mp3 problemu nie ma. Chociaż nie wiem, po co ci rzeczowo odpisuję na tę twoją debilną odpowiedź pisaną tylko po to, żeby zaistnieć.
@Chudy_: sprawdź czy nie masz podbicia dźwięku w sterowaniu dzwiękiem w windowsie

EDIT: Ech, widzisz, skoro na MP3 nie masz problemu, to dlaczego inni mieliby mieć? Ewidentnie jest to wina Twojego sprzetu. A Ty już musiałeś spiąć poślady.
@drastx: nieważne głośniki. Problemem jest pieprzony flash. Wywaliłem go, muzyka na yt odpaliła się w html5 i nie było problemów. Zainstalowałem flasha znowu i znów gówno. Paranoja.

EDIT: Ech, widzisz, skoro na MP3 nie masz problemu, to dlaczego inni mieliby mieć? Ewidentnie jest to wina Twojego sprzetu. A Ty już musiałeś spiąć poślady.

Miałem na myśli odtwarzacz mp3 na kompie.
@drastx: no to chyba nie masz pojęcia, o czym piszesz. Wszystkie pliki na YT są w formacie mp4, nie ma żadnych mp3. Gdy nie ma flasha, odtwarza się wersja w formacie webm.
@Wapniak: po pierwsze - ta, najlepiej instalować dziurawe oprogramowanie. Po drugie - instalator np. wersji 10 informuje, że ta wersja jest za stara i nie chce jej zainstalować. Poza tym problem zauważyłem tylko na YT.

EDIT: co za bzdura... wystarczyło ściszyć player na YT i znów zgłośnić.
@Wapniak: przecież wiele popularnych stron jest oparta w mniejszym lub większym stopniu na flashu. Są witryny całkowicie w nim wykonane. Jest vimeo i masa innych serwisów video.
wystarczyło ściszyć player na YT i znów zgłośnić

@Chudy_: czyli widzę, że masz ten sam problem, który ja miałem. U mnie pomogło zainstalowanie jakiejś wersji beta Flash Playera.