Aktywne Wpisy
lajsta77 +45
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
ataeB +1
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
Propozycja także dla mirków z #dzieci
1.Bunkier w Konewce (godziny otwarcia 10-18) [w okolicy jest jeszcze jeden bunkier w Jeleniu, jednak aby go zwiedzić musimy dysponować własnymi latarkami, bo nie jest przygotowany dla zwiedzających tak jak ten w Konewce]
2.Inowłódz Zamek królewski i Kościół św. Idziego (12-16,10-18)
3.Spała Kościół pw. Matki Bożej Królowej Korony Polskiej, pomnik żubra, w niektóre weekendy jarmark
3.1*Park linowy w Spale (od 11)
3.2**Park linowy nad Pilicą w Tomaszowie Mazowieckim -3 trasy + trasa dla małych dzieci (11-20)
4.Skansen Rzeki Pilicy (10-18)
5.Niebieskie Źródła
6.Groty Nagórzyckie (10-18)
7.Zalew Sulejowski
Cała wyprawa zajmuje mniej więcej cały dzień, oczywiście potrzebny jakiś środek transportu żeby w 1 dzień móc to ogarnąć. Jeśli chodzi o koszt to jest to bardzo budżetowa propozycja. Najdroższe ze wszystkich atrakcji są parki linowe w pozostałych miejscach opłaty za wstęp są symboliczne bądź w ogóle ich nie ma.
* dla żądnych wrażeń
** dla żądnych wrażeń z dziećmi
#zwiedzajzwykopem #podrozujzwykopem
Jak cos, moge pomyslec nad jakas gastronomia dla chetnych, bo w sumie stamtad pochodze to cos tam wiem :p