Aktywne Wpisy
Wrrronika +11
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +19
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
#polityka #4konserwy #neuropa #smolensk
Jest katastrofa lotnicza.
Bardzo ważne osoby, wielka tragedia nie tylko osobista, ale też polityczna.
Wyobrażasz sobie, że Gosiewskiej czy komukolwiek innemu mówią "nie możemy pochować Pani męża, bo nie znaleźliśmy połowy ciała"?
Próbowano, ale była taka gównoburza ogólna i wyciąganie brudów politycznych, że wszyscy chcieli jak najszybciej posprzątać zwłoki i doprowadzić do szumnych pogrzebów.
I owszem, nie wszystkie części zdążono przebadać, więc niektóre układano pewnie "na sztukę" - ten sam kolor