Aktywne Wpisy
Potworek69 +4
#wojna #ukraina #rosja No i jak to skomentujecie? Rosja chce pokoju z Ukraina I pokojowego rozwiązania konfliktu, między innymi z racji tego, że osiągnęli już swoje cele i mogą odbębnić sukces, a "pokojowy" zachod nadal wysyła ukraincom sprzęt, a do tego za tydzień F16 mają być.. To kto w końcu chce, żeby wojna nadal trwała? Rosja czy zachod? Ciekawe..
Cześć
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
moja kobieta ma “zaburzenia lękowe/stany lekowe”. Od 3-4 lat bierze leki od lekarza 1 kontaktu. Na początku powiedziałem jej, żeby spróbowała skoro kiedyś brała i pomagało, ale tak czy inaczej finalnie pójdzie do specjalisty i ogarnie temat. Przypominam się jej do kwartał, że ma załatwić sprawę. Ostatnio wywiązała się poważna dyskusja na temat naszej przyszłości (związek ślub dzieci itp). Poruszyłem temat i otrzymałem wiadomość “tego się nie da wyleczyć, leki będę
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zapisz się do sezonu - zyskaj szansę na wygranie satysfakcji i szacunku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Przed decyzją o dołączeniu zapoznaj się z regulaminem na naszej stronie - http://acleague.pl/
Opłata wpisowa w wysokości minimum 5zł od osoby na utrzymanie serwerów obowiązkowa dla każdego, płatna na nasz ligowy paypal - acleaguepl@gmail.com w tytule podajesz nick za kogo jest dana wpłata. (Wymagasz innej formy płatności? zgłoś się do nas na PW)
Wszystkich chętnych do jazdy prosimy o zgłaszanie się w komentarzu pod tym wpisem:
Format zgłoszenia:
- Nick w grze
- Numer startowy (Osoby zapisane w sezonie GT3 mają pierwszeństwo w doborze nr)
- Nazwa ewentualnej drużyny do której chcesz należeć.
- Zielonki dodatkowo są proszone o wysłanie na PW swojego steam ID
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wszelkie dodatkowe informacje dotyczące sezonu znajdziecie na naszej stronie - http://acleague.pl/
#acleague #assettocorsa #simracing #pcmasterrace #gry #samochody #wyscigi
-Numer startowy: 654
-Drużyna: narazie brak
@ACLeague
-Numer startowy: 312
-Drużyna: brak
-Numer startowy 625 (jak zajęty to 212)
-Drużyna: brak
-Numer startowy 36
-Drużyna: ERT-SR
Numer: 213
Team: eh Racing Team