Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Jak stwierdzić czy kobieta jest dla mnie miła tak po prostu, czy coś się za tym kryje?

Od jakiegoś czasu wydaje mi się, że jedna z kobiet z mojego otoczenia jest dla mnie nad wyraz miła - zagaduje, jest chętna do pomocy, z tego co udało mi się ustalić opowiada o mnie koleżankom (nie wiem w jakim kontekście, ale prawdopodobnie bardzo pozytywnie). Ja oczywiście jestem rasowym stulejarzem, mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny, a zatem trudno ocenić mi czy jej zachowanie to normalne zachowanie koleżanki, czy też może coś jest na rzeczy. Inna sprawa, że gdyby okazało się, że może lubi mnie trochę bardziej, to jak próbować przekuć to w coś więcej? Dodam, że nie mogę jej zaprosić na piwo, bo póki co pozostaję z nią w oficjalnej relacji i gdyby okazało się, że coś nie wyszło, to sytuacja byłaby niekomfortowa dla obu stron.

#pytanie

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 8
@AnonimoweMirkoWyznania:

nie mogę jej zaprosić na piwo, bo póki co pozostaję z nią w oficjalnej relacji i gdyby okazało się, że coś nie wyszło, to sytuacja byłaby niekomfortowa dla obu stron

Nie wiedziałem, że piwo, to jakieś ogromne zobowiązanie i zaproszenie laski na wspólne wypicie tego złocistego trunku = chcę cię tu i teraz / spędźmy razem resztę życia...

jest chętna do pomocy

Więc już masz wymówkę. Jak następnym razem pomoże
@AnonimoweMirkoWyznania: #!$%@? gdzie ja żyje, zaproś na piwo i tyle nie bedzie chciała to nie, prosto z mostu wal a nie się #!$%@?

Jestem większym stulejarzem, a to ogarniam..
Zapytaj:
Yo nygga widze że jesteś bardziej miła niż reszta sióstr czy mam to odbierać wiesz.. no tak... jakbyś mnie bardziej lubiła wiesz ten... - mozesz tak zapytać :P
ChytryŻul: Rozmowa to podstawa. Jeśli nie porozmawiacie - będziecie na siebie patrzeć i nic z tego nie wyjdzie.

Ja byłem w podobnej sytuacji, ale sytuacja bardzo się skomplikowała i nie jest dobrze. Bardzo mi na niej zależy, ale mój pancerz nie pozwala mi ruszyć z miejsca.

Zaakceptował: sokytsinolop