Aktywne Wpisy
Riannon86 +200
Sprzątam w domowych książkach i znalazłam książkę kucharska prababci z 1889. Podsylam kilka stron. Gdyby ktoś chciał jakieś przepisy dajcie znać. #gruparatowaniapoziomu #gotujzwykopem #kuchnia #historia #ksiazki
Pokojowa +17
Materiał filmowy z luksusowego ukraińskiego ślubu nad włoskim jeziorem Como.
Ślub pary pochodzącej z Kijowa odbył się 10 lipca w Willi Balbiano, którą właściciele wynajmują średnio za 19 tys. euro dziennie. Jedną z par młodych okazała się Angelina Terska, która na co dzień pracuje w branży turystycznej. Kim jest pan młody, nie wiadomo. Ślub media oszacowały na 1 milion euro.
#ukraina #wojna #rosja
Ślub pary pochodzącej z Kijowa odbył się 10 lipca w Willi Balbiano, którą właściciele wynajmują średnio za 19 tys. euro dziennie. Jedną z par młodych okazała się Angelina Terska, która na co dzień pracuje w branży turystycznej. Kim jest pan młody, nie wiadomo. Ślub media oszacowały na 1 milion euro.
#ukraina #wojna #rosja
Mam pytanie, dotychczas korzystałem z raspberry pi 3 z systemem oscm i zainstalowaną wtyczką MR. know.
Wszystko fajnie śmigało, poza długim ładowaniem repozytorium z wtyczki. Raspberry dałem rodzicom do oglądania filmów.
Słyszałem, że lepiej sprawują się tvboxy.
I teraz pytanie co najlepiej kupić?
Raspberry pi jak dotychczas, jakiegos noname chińskiego tvboxa czy miboxa (na bogato( ͡° ͜ʖ ͡°))?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oplaca sie jednakze kupic ta wersje drozsza 2GB RAM i 16 GB SD (choc 2/8 tez jest ok, bo ogolnie masz dostepny slot na karte), kiedys to był koszt 30$, dzis cena kreci sie kolo 40.
Mam pytanie, dotychczas korzystałem z raspberry pi 3 z systemem oscm i zainstalowaną wtyczką MR. know.
Wszystko fajnie śmigało, poza długim ładowaniem repozytorium z wtyczki. Raspberry dałem rodzicom do oglądania filmów.
Słyszałem, że lepiej sprawują się tvboxy.
I teraz pytanie co najlepiej kupić?
Raspberry pi jak dotychczas, jakiegos noname chińskiego tvboxa czy miboxa (na bogato( ͡° ͜
Na netflixie mi nie zależy, ważne żeby kodi działało.
A system android dobrze działa na tych sprzętach? Ewentualnie czy można zainstalować inny system?
Zdecydował bym się na MXQ Pro 4k.
ogolnie android jest najlepszy do tego typu zabawy. za 30$ nie dosc ze kodi to tak naprawde wszystkie mozliwosci androidowe i aplikacje z nimi zwiazane.
nie ma lepszego rozwiazania. a mibox to to samo, tylko produkcja sioami
Ten co ja mam zmieścisz się w 200 kodi śmiga aż miło;)
@ormek: Ale NC + Go to nie trzeba czasami wykupic?
( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡€ ͜ʖ ͡€)
@marianteam: z plusów jeszcze dodam ze jak kupowalem pierwszego to byl android 5 i bez problemu sa upgrade na 6 (bylo kilka release, bo na poczatku nie