Aktywne Wpisy

Sigfried +89
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KwadratF1 +262
#ukraina #ruskapropaganda #bekazpodludzi #konfederacja #braun
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
Mniam mniam mniam, ale smaczne unijne obiadki! Tylko skończymy jeść i wracamy do wyzywania EU. Aaaa i jeszcze tylko wypłatę Europejską i już już wyzywamy wstrętną okropną Unię serwującą robaki na obiad. Co? Wyjazd na wakacje do Rosji? Eeeeee, może za rok, teraz nie mogę ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polityka
źródło: konfederuscy
Pobierz

#motoryzacja #motocykle
źródło: comment_wH1i73fEc0ifER5JUEmPxgP22BMz9lTY.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@fajfi2001: Mogą.
@fajfi2001: Nie, za samo pchanie mandatu nie dostaniesz, ale najlepiej mieć świadka na to, że się pojazdem nie poruszałeś, bo wiadomo jak bywa z naszą policją.
@gerard-kowalski: Niech się w piwnicy zamknie najlepiej... Musiałby mieć wielkiego pecha żeby coś się stało a policja to też ludzie. Na wioskach dzieciaki młodsze #!$%@?ą na różnych maszynach i nic się nie dzieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@fajfi2001: z automatu oc nie działa wtedy
@gerard-kowalski: A ty nie wmawiaj mi, że kogoś do czegoś namawiam. Kolega ma 16 lat więc nie jest już dzidziusiem i robi to na własną odpowiedzialność. ( ͡° ʖ̯ ͡°)