@s3bastian: Normalnie w hotkeyach możesz sobie przypisać dowolny klawisz do danej czynności, bez znaczenia czy to klawisze multimedialne myszki czy klawiatury, przynajmniej u mnie nie było z tym problemu.
@Trique: z tego co czytam, to wydaje mi się, ze interfejs doprowadzili do perfejkcji, mi zawsze brakowało właśnie jedynie łatwego ustawiania hotkeyów na czym chcę oraz tego przenoszenia okienek na puste pola. Szkoda jednak, że paradoksalnie przyjemniej gra się teraz na otsach, bo nie czuć tego odosobnienia, gdy wokół ciebie latają 500+ levele.
Mirki. Słyszałem, że jest jakaś opcja przypisania klawiszy z myszki pod hotkeye. Ktoś się orientuje jak to zrobić?
X-Mouse Button Control
ja chyba to pobierałem
rl tibia czy ots?
Normalnie w hotkeyach możesz sobie przypisać dowolny klawisz do danej czynności, bez znaczenia czy to klawisze multimedialne myszki czy klawiatury, przynajmniej u mnie nie było z tym problemu.
Szkoda jednak, że paradoksalnie przyjemniej gra się teraz na otsach, bo nie czuć tego odosobnienia, gdy wokół ciebie latają 500+ levele.
są nowe serwery (duna retro pvp/vita optional pvp) bez botów, gdzie zdecydowana większość graczy to przedział między 50-100lvl