Aktywne Wpisy
s-o-s +11
Szukam filmów, w których występuje przenoszenie w czasie. Oglądałem dość dużo filmów i trudno wymienić wszystkie, ale chodzi mi o filmy typu Deja vu 2006, czy przeznaczenie 2014. Biorę pod uwagę każda odpowiedź i propozycje. Może się trafi jakaś perła. #film #filmnawieczor #filmy #kino #szukamfilmu
qeni +89
Jakiś czas temu przeprowadzka gdzie szybkość internetu LTE to 1-12 Mb/s download i 1-5 Mb/s upload.
O stabilności chyba nie muszę mówić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W miejscowości żeby zapłacić blikiem w sklepie, to trzeba wychodzić na zewnątrz i wrócić do kasy.
Może i swoje kosztuje, ale działa zajebiście.
#starlink #spacex #elonmusk #internet
O stabilności chyba nie muszę mówić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W miejscowości żeby zapłacić blikiem w sklepie, to trzeba wychodzić na zewnątrz i wrócić do kasy.
Może i swoje kosztuje, ale działa zajebiście.
#starlink #spacex #elonmusk #internet
Część z Was miała racje, poszedłem za waszym głosem i zrobiłem arkusz z porównaniem cen z chińskich sklepów, zapraszam → LINK
Xiaomi Redmi 4A 2/32 z B20 – 114,99$ z kuponem EUREDMI4AIBGPL w tym wysyłka DHL i jeden rok gwarancji w EU, bezref
Xiaomi Redmi Note 4 3/32 z B20 – 163,04$ z wysyłką PDM bezref
Xiaomi Mi5 3/64 – 235,31$ z wysyłką PDM, bezref
Xiaomi Mi6 6/64 – 472,99$ z kuponem IBY5USD w tym wysyłka DHL, bezref
Reszta w arkuszu, zapraszam!
Moje krótkie recenzje: Xiaomi Mi Air 13, Xiaomi słuchawki Relaxed, Xiaomi Redmi Note 4X, Xiaomi mijia zestaw 6 w 1, Xiaomi kamera do monitoringu 360, Xiaomi Xiaofang, Xiaomi Redmi 4X, Xiaomi AMAZFIT.
#telefony #promocje #xiaomi #gearbest #chinskiecuda #zakupyzchin #promocje #kupony #banggood #ibuygou #geekbuying
Dla zainteresowanych mój własny tag #andczejpoleca zapraszam do obserwowania lub czarnolistowania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jeśli już raz płusowałes nie musisz plusować kolejny raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
NOTE 4 - BT4.1, nasza ładowarka i europejska instrukcja, B20
NOTE 4x - BT4.2, chińska ładowarka i krzaczkowa instrukcja, brak B20
lepiej brać Note 4 na snapie globala
Mi5 - 199,99$ z kuponem HMI64GB, bezref
R4X 3/32 - 119,99$ z kuponem R4X4G, bezref