Aktywne Wpisy
Fiszermen +382
Ci co nie używają kierunkowskazów na rondzie powinni być bici i poniżani. Nic na drodze mnie tak nie #!$%@? jak hrabia który zjeżdża bez kierunkowskazu bo po co plebsowi zasygnalizować, a ty stoisz jak ten #!$%@? na weselu i czekasz aż on przejedzie a on cyk sobie nagle skręca
Ryneczek +172
W tym wpisie wrzucamy najbardziej przereklamowane produkty żywnościowe. Dla mnie numerem jeden jest bakerolls. Żeby zarabiać na sprzedawaniu czerstwego chleba, to naprawdę trzeba mieć talent. Twarde jak kamień, smaku zero.
#dziendobry
#dziendobry
Z dzisiaj, uczelnia techniczna.
Zaliczenie dla cycatej dziewczyny od 16 pkt.
Zaliczenie dla mnie niebieskiegopaska od 20 pkt.
Także, drogie Panie, skończcie #!$%@?ć te swoje farmazony.
#!$%@?łem się.
#studia #studbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Jak podasz więcej szczegółów, to dopiero wtedy komukolwiek to się na cokolwiek przyda (choćby jako konkretny przykład/argument w dyskusji) i ewentualnie będzie można coś z tym zrobić.
Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez autora
Ostatnio (po rocznym stażu) dostała stałą posadę dziewczyna zamiast kilku chętnych facetów. Na uczelni toczyli pianę jak baby na targu, dyskutowali że "dupą sobie stanowiska zapewniła bo głupia jak but", jad i epitety fruwały wszędzie.
Jakiś czas później spotkałam się z osobą, która też pracuje w miejscu, w którym dziewczyna dostała posadę.
Okazało się, że dawno nie mieli nikogo tak pracowitego,
Pół roku temu, rozmowa o prace. Dwa etapy- rozmowa plus test praktyczny. Na ostatnim etapie zostałam ja i jakiś niebieskipasek, który nie zdał etapu "praktycznego" rozmowy. Zgadnij kto dostał to miejsce?
Tak, niebieski, bo jak (cytuje) "pani dostanie umowę to zaraz bedzie pani twierdzic ze wpadka, ciąża i olaboga zwolnionie, kobieta w pracy jest bezużyteczna" i "myślałam ze zamiast pani bedzie dwoch panów, bo ja nie zatrudniam kobiet, szczególnie mlodych żon,
A to, że kobiety mają czasem łatwiej, czasem trudniej to niestety ale zawdzięczają same sobie (w sensie
@ButtHurtAlert domyslam się, szczególnie ze niewiele ludzi decyduje sie przyjść do pracy na "umowę zastępstwo". Sama będąc szefem obawialabym sie roszczeń z tytułu przynależności do płci.