Aktywne Wpisy
balticporter +1080
Ten remiks „The Sound Of Silence” co puszczają ostatnio w radiu, to powinien zostać zakazany, a autor i rozgłośnie postawione przed Trybunałem w Hadze za zbrodnie przeciwko ludzkości ლ(ಠ_ಠ ლ)
#zalesie
#zalesie
Mrbimbek +357
Dwa lata temu pomagałem uchodźcom z Ukrainy którzy z jedną walizką uciekali przed wojną, była w tym rodzina z którą kontakt miałem chwilę dłużej, trzy dziewczyny z matką i dwójka dzieci, pomagałem im szukać pracy, tłumaczyć dokumenty, pomagałem w urzędach. Jedna z dziewczyn dziś się odezwała, wrócili na Ukrainę a kilka dni temu urodziła syna, przez to jak im pomogłem w najcięższym dla nich czasie nazwała syna moim imieniem, taka drobnostka a
Napisałem do jej chłopaka z fejkowego konta dla niepoznaki. Reakcja kolegi dosyć gwałtowna, z resztą załącze treść rozmowy to sobie zobaczycie.
Wiem, że oczekiwaliście spektakularnej konfrontacji, no ale jak widać życie samo pisze scenariusze. Propnowałem mu konfrontację, ale poniekąd rozumiem gościa, pamiętam, że sam byłem strasznie zdenerwowany jak się dowiedziałem, że moja różowa przyprawiała mi rogi i zareagowałem dosyć gwałtownie (potem mi groziła policją xD). Ja tylko jestem z siebie dumny, że zdemaskowałem szlaufa, który szuka #bolecnaboku. Mogłem poruchać, a wybrałem drogę sprawiedliwości, mam nadzieję, że docenicie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Szlaufik oczywiście już usunięty z par, pewnie będzie lekko w szoku.
#tinder #zwiazki #podrywajzwykopem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ropppson: dlatego najwazniejsze to wyleczyc sie z bialorycerstwa, a kobietom nie ufac mimo ze tego wymagaja. to jest ich doskonaly plan zniewolenia, ufaj bezgranicznie, a ja będe cie robic w trąbe
jak sie z kims poznaje to tak samo patrze
@ropppson: XDDD
Inb4 hurr durr stulejarz, pewnie nie ruchał i w ogóle w związku mu nie wyszło, ale sram na takie gównoargumenty nie mające poparcia w rzeczywistości i piszę jak jest:
Ogólnie to wmawia się społeczeństwu, że to faceci częściej zdradzają, co jest kompletną bzdurą. Ja mam konto na tinderze/badoo, znajomi również. Większość z nas wyznaje zasadę, że zajetych się nie dyma. I co? Co trzecia/czwarta na tych stronkach szuka bolca na