Jak to jest z tymi wersjami językowymi? Nie jest tak, że gry ustawiają taki język jaki jest w konsoli? Chce kupić fallouta 4, bo mi się spodobał, znalazłem używkę za 40zł i napisane jest, że język angielski ( ͡°ʖ̯͡°) i te tańsze oferty są rzekomo po angielsku, droższe używki po polsku, pomóżcie bo nie wiem co robić ( ͡°ʖ̯͡°)
@Ranger: czyli napisy i tak bedą po polsku? Znam angielski, ale tutaj to słownictwo jest momentami dosyć specyficzne i nie zawsze wiem o czym czytam xd
@sid03: no w polskiej wersji są spolszczone tylko przedmioty / napisy, dialogi i "napisy na mieście" są w oryginale po angielsku. W angielskiej wersji masz wszystko tylko po angielsku.
@sid03: W większości przypadków język gry jest ustawiany przez konsolę. Niektóre gry a w szczególności tytuły Bethesdy są podzielone na regiony i tak też jest przypadku Fallouta 4
Mam na telefonie album w którym kolekcjonuje sobie pod pewnego czas wszystkie żaby pepe jakie znajdę, zostaw plusa i podam nr w komentarzu a pokaże Ci jaką żaba dzisiaj jesteś #gownowpis #memy
http://allegro.pl/fallout-4-xone-wysylka-24h-gamemedia-i6778424036.html
#xboxone #pytanie #fallout