#anonimowemirkowyznania #!$%@? mnie moj szwagier stulej. Musze to napisac, mozecie mnie zwyzywac od zawistnego polaka ale gdzie jest sprawiedliwosc na tym swiecie? Oboje mamy po 27 lat, zalozyl jakas firme piszaca programiki na telefon i wczoraj zaprosil nas nie wiecie gdzie. Do swojego nowego mieszkania w Barcelonie na parapetowke, nawet oplacil nam bilety w jedna strone. Gosc ktory nigdy nie ruchal, ma mieszkanie na wzgorzu z widokiem na morze, jezdzi nowym BMW, wyglada jak typowy chudy przegryw bez zarostu a jego i tak jedyna rozrywka jest granie na komputerze. Ja musze tyrac na rodzine za 3 koła a ten towarzyski nieudacznik nawet nie ma na kogo tych pieniedzy wydac bo zdechnie samotny i tak. Piszcie sobie co chcecie ale to nie jest fair.
@AnonimoweMirkoWyznania: nieudacznik bo osiągnął więcej od ciebie? xD typowy polak - tylko praca fizyczna, za klikanie w komputry piniondze dostawac? jak to tak?
@AnonimoweMirkoWyznania: nieudacznik to jesteś Ty :) a Twój szwagier to człowiek sukcesu, może teraz grzmoci panienki non stop, a może ma inne cele w życiu niż Ty;)
@HAL10K: Sorry ale jeśli zestawi się "szwagra stuleja" i gościa co bóldupi o uczciwie zarobiony hajs, to #!$%@?ą jest zdecydowanie ten drugi. Zazdrość można wybaczyć kobiecie, ale mężczyźnie to po prostu nie przystoi ( ͡°ʖ̯͡°).
#!$%@? mnie moj szwagier stulej. Musze to napisac, mozecie mnie zwyzywac od zawistnego polaka ale gdzie jest sprawiedliwosc na tym swiecie? Oboje mamy po 27 lat, zalozyl jakas firme piszaca programiki na telefon i wczoraj zaprosil nas nie wiecie gdzie. Do swojego nowego mieszkania w Barcelonie na parapetowke, nawet oplacil nam bilety w jedna strone. Gosc ktory nigdy nie ruchal, ma mieszkanie na wzgorzu z widokiem na morze, jezdzi nowym BMW, wyglada jak typowy chudy przegryw bez zarostu a jego i tak jedyna rozrywka jest granie na komputerze. Ja musze tyrac na rodzine za 3 koła a ten towarzyski nieudacznik nawet nie ma na kogo tych pieniedzy wydac bo zdechnie samotny i tak. Piszcie sobie co chcecie ale to nie jest fair.
#gorzkiezale
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
to trzeba się było uczyć cebulaku ( ͡º ͜ʖ͡º) ale i tak #!$%@? bait
@HAL10K: Sorry ale jeśli zestawi się "szwagra stuleja" i gościa co bóldupi o uczciwie zarobiony hajs, to #!$%@?ą jest zdecydowanie ten drugi. Zazdrość można wybaczyć kobiecie, ale mężczyźnie to po prostu nie przystoi ( ͡° ʖ̯ ͡°).
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak to nie ma, przecież wydaje je na siebie :)
Bóldupisz że masz rodzinę na utrzymaniu a on nie? Trzeba było jej nie zakładać i założyć firmę zajmującą się pisaniem programików na telefon.