Wpis z mikrobloga

@l4mp4: może zapodałbyś w opisie do filmiku parę tych zdjęć, które zrobiłeś w recenzji? Jestem ciekawe jak te stokrotki wyglądają na zoomie. Mimo to na 1080p robi wrażenie ziarnistość w ciągu dnia, a raczej jej brak.
@l4mp4: Nie dotrwałem do oońca sporo zajęła reklama sklepu i kodu a potem ta muzyczka w tle non stop (,) Jedyne czego zazdroszcze tp mi6 filmiku już niekoniecznie
@pirat183 muzyka jest dosyć cicho, jest to pierwsza moja recka jeśli chodzi o telefon więc wybacz. Biorę to na klatę i następnym razem postaram się lepiej :)
@l4mp4: dzięki. Zdjęcia nawet ładne, chociaż myślałem że mniej zarniste wyjdą. Cena moim zdaniem trochę za duża jak na ten fon. Redmi i Note mają lepszy stosunek. O wiele lepszy. No, ale dochodzi cena od nowości pewnie, bo to flagowiec.
@l4mp4 A jak sklep? Mogę śmiało brać Note 4 EU stamtąd? I ta śmieszna płatność przez Alliexpress bez wałka itede itepe? Domena stoi od 2 miesięcy i trochę się obawiam. W tytule ma dopisek polish warehouse, ale przesyłka dalej kosztuje te 7 dych i nic o krótszym czasie dla cebulaków nie napisali.
@masterrbrainn bierz śmiało, ja paczkę dostałem po równo 14 dniach. Na polskim fanpage mają same 5/5 oceny. Do tego zawsze czy to przez Ali czy PayPal masz ochronę kupującego