Aktywne Wpisy
MaatiSHOTYzLive +35
nie karmić troli filmik z popkiem https://streamable.com/ps2gz3
#famemma #popek #patostreamy #zwyrole
#famemma #popek #patostreamy #zwyrole
Murphy99 +250
#rozowepaski #p0lka #p0lki #badoo #tinder #klaudiusz #zwiazki #snapchat #lochytocoorvy
Jak #!$%@? przyapdkowo związek bo mi się nudziło.
Zacznijmy od tego, że nie mogłem w nocy spać. Nie byłem na chacie tylko u babci wiec bez kompa. Leżę na #!$%@? i z nudów zajrzałem na snapchata. Zacząłem dodawać randomowe aktywne osoby i nawiązywać konwersacje. Tam poznałem Beatke, która na początku rozmowy zaznaczyła, ze ma chłopaka ale możemy pisać.
Odrazu przypomniała mi się akcja
Jak #!$%@? przyapdkowo związek bo mi się nudziło.
Zacznijmy od tego, że nie mogłem w nocy spać. Nie byłem na chacie tylko u babci wiec bez kompa. Leżę na #!$%@? i z nudów zajrzałem na snapchata. Zacząłem dodawać randomowe aktywne osoby i nawiązywać konwersacje. Tam poznałem Beatke, która na początku rozmowy zaznaczyła, ze ma chłopaka ale możemy pisać.
Odrazu przypomniała mi się akcja
Oddam kod na bilet do Multikina lub SilverScreen
"Przesyłamy Twój bilet do Multikina.
Poniżej znajdziesz bilet do Multikina w formie kodu kreskowego. Pokaż w kasie poniższy kod kreskowy i odbierz swój darmowy bilet na dowolny seans 2D w kinach sieci Multikino oraz w kinie Silver Screen. Jeśli nie korzystasz z poczty na smartfonie i nie możesz wydrukować tego maila, po prostu zanotuj ciąg cyfr wyświetlony pod kodem kreskowym. Kod zachowuje ważność do 23 grudnia 2017"
Losowanie jednego szczęśliwca wybranego z grona plusujących już w Niedzielę o 22:00. Zielonki won.
#kino #film