Aktywne Wpisy

jak szybko i skutecznie zlikwidować u chłopa chrapanie, tylko legalne metody (nie chcę do więzienia)

Bunch 0
Hej, jak mogę rozwiązać problem z odpaleniem gry? Dostaje taki komunikat....
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej ale problem pozostał. Chciałem sobie odpalić grę Indiana Jones & Wielki krąg.
Co muszę zrobić?
Mój sprzęt:
Ryzen 7 1700X 8core,
Zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej ale problem pozostał. Chciałem sobie odpalić grę Indiana Jones & Wielki krąg.
Co muszę zrobić?
Mój sprzęt:
Ryzen 7 1700X 8core,
źródło: Screenshot_1305
Pobierz

Po wykonaniu tego polecenia vim po stronie użytkownika przestaje ładować domyślne ustawienia z archlinux.vim (:runtime! archlinux.vim), ale jak zmienię na np. :runtime! default.vim, to już działa.
Po usunięciu .vimrc (vim) bez problemu ładuje ustawienia z archlinux.vim (używa wtedy /etc/vimrc).
Dziwne, nie? Zwłaszcza że :source /usr/share/vim/vimfiles/archlinux.vim również nie działa.
Problem w tym, że ja chcę mieć swoje poprawki w ~/.vimrc i nadpisywać nimi domyślne ustawienia wczytywane z archlinux.vim, ale to nie działa.
System czysty, praktycznie nic na / nie dotykane, a w /etc/vimrc znajduje się tylko "runtime! archlinux.vim" (plik nie ruszany).
#archlinux #arch #vim #linux
/etc/vimrc, czyli po skopiowaniu~/.vimrc) pliku.źródło: comment_ehpjLaQz2YVh8zrHPbjkhHznZd8K7Ypu.jpg
Pobierz