Od dawna bardzo lubię i szanuję Wojciecha Cejrowskiego, jak byłem młodszy bardzo lubiłem oglądać jego programy. Teraz kiedy już jestem starszy nie zgadzam się ze wszystkim co mówi Pan Wojtek, ale i tak go lubię. Przeglądając wypok #!$%@? mnie jego obrażanie i naśmiewanie się z niego, bo katol, lewaki wyśmiewają, bo nie lubi homosiów. Kto lubi Pana Wojtka niech plusuje. Pod wpisem możecie wstawiać zdjęcia innych osób, którzy są wassymi idolami. #cejrowski #pokaidola #obrazajocejrowskiego #opinia i trochę #glupiewykopowezabawy
@NiebieskiGroszek: Niestety nie mogę go szanować. Facet cynicznie wykorzystuje swoją popularność, którą zdobył programami podróżniczymi, do szerzenia poglądów, które są po prostu szkodliwe. Nie ma nic wspólnego z wiedzą medyczną, ale promuje ruch proepidemiczny, twierdzi że niemożliwa jest sytuacja w której ciąża zagraża życiu kobiety, twierdzi że homoseksualizm to choroba... Długo by wymieniać.
Ale to nie wszystko. Już nie raz został przyłapany na tym, że w swoich programach podróżniczych kłamie, żeby
@NiebieskiGroszek: To jest typowe zwierzę medialne, koleś który świetnie czuje koniunkturę i zbudował wierną grupę odbiorców na swojej "bezkompromisowości". Jego wersja chrześcijaństwa jest dla mnie nie do zaakceptowania, podobnie jak antynaukowy bełkot w wielu kwestiach.
Natomiast szanuję jego skill w programach podróżniczych, jest niezły a momentami bardzo dobry. Umie prowadzić narrację, ma swój styl i nie zanudza.
Także tego. Niejednoznaczny, lubię jego programy, ale jako "autorytet" Cejrowski jest nie do przyjęcia.
uprawia brutalny slut shaming (vide telewizyjne gniecenie Frytki);
Tak to się teraz nazywa? Za moich czasów było po prostu "Wojciech Cejrowski mocno masakruje Frytkę". Równie dobrze można powiedzieć, że Tusk dokonywał "political shamingu" na Kaczyńskim w pamiętnej debacie z kampanii 2007.
@koroluk: Dodaj, że powiedział, iż reżim Pinocheta (w którym ginęli i byli mordowani ludzie, dziennikarze, przeciwnicy polityczni) to "dyktatura oświecona", a więc coś dobrego... Jak będziesz chciał to potem poszukam źródła.
Przeglądając wypok #!$%@? mnie jego obrażanie i naśmiewanie się z niego, bo katol, lewaki wyśmiewają, bo nie lubi homosiów. Kto lubi Pana Wojtka niech plusuje
@NiebieskiGroszek: Nikt go nie wyśmiewa dlatego, że katol albo, że nie lubi homosiów. Jest wyśmiewany bo #!$%@? od rzeczy. I bardzo dobrze, bo absurdów, kłamstw i szkodliwych głupot nie można stawiać na równi z poważnymi rzeczami.
@NiebieskiGroszek: Ludzie mieli swoich idoli przedstawiać a jadą po cejro;). Bardzo dobrze, wykop traci ,,autorytety'' zrzuca z siodełka ludzi, którzy na superszacunek nigdy nie zasługiwali.
Przeglądając wypok #!$%@? mnie jego obrażanie i naśmiewanie się z niego, bo katol, lewaki wyśmiewają, bo nie lubi homosiów. Kto lubi Pana Wojtka niech plusuje.
Pod wpisem możecie wstawiać zdjęcia innych osób, którzy są wassymi idolami.
#cejrowski #pokaidola #obrazajocejrowskiego #opinia i trochę #glupiewykopowezabawy
Ale to nie wszystko. Już nie raz został przyłapany na tym, że w swoich programach podróżniczych kłamie, żeby
Komentarz usunięty przez autora
Natomiast szanuję jego skill w programach podróżniczych, jest niezły a momentami bardzo dobry. Umie prowadzić narrację, ma swój styl i nie zanudza.
Także tego. Niejednoznaczny, lubię jego programy, ale jako "autorytet" Cejrowski jest nie do przyjęcia.
Tak to się teraz nazywa? Za moich czasów było po prostu "Wojciech Cejrowski mocno masakruje Frytkę".
Równie dobrze można powiedzieć, że Tusk dokonywał "political shamingu" na Kaczyńskim w pamiętnej debacie z kampanii 2007.
Komentarz usunięty przez autora
@NiebieskiGroszek: Nikt go nie wyśmiewa dlatego, że katol albo, że nie lubi homosiów. Jest wyśmiewany bo #!$%@? od rzeczy. I bardzo dobrze, bo absurdów, kłamstw i szkodliwych głupot nie można stawiać na równi z poważnymi rzeczami.
@NiebieskiGroszek: