Wpis z mikrobloga

Bawił się ktoś w #nootropy? Daje jakieś odczuwalne efekty? Interesowałoby mnie to zwłaszcza w kwestii matmy i ogólnie pojętej kreatywności i abstrakcji
#narkotykizawszespoko
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lilitu: No mi głównie chodzi o stymulanty do nauki i do przynajmniej zwiększenia kreatywności. Skupienie też by było miłe.
  • Odpowiedz
@Lilitu: Próbowałem już naprawdę różne kombinacje - małe puszki energetyków, małe kawy, próbowałem wielokrotnie i nic
  • Odpowiedz
@voor: Jak pije to chodzę wystrzelona jak cejrowski. Protip: jak się chcesz się zaopatrzyć i doraźnie poczuć efekt o jakim mówiłeś to jedyny jaki ci to zapewni to noopept właśnie ale nie łącz go ze stymulantami.
  • Odpowiedz
@Lilitu: jaki czas zażywałaś SSRI? co nimi leczyłaś?
ja od trzech miesięcy jem paroksetynę - tydzień się ładowała po czym przez jakieś 5-6 tygodni żyłem jak po amfetaminie - pierwszy raz w życiu poczułem się jak normalny człowiek.. pełen energii i uśmiechu, j----y król życia (to chyba mania indukowana lekami albo AŻ taki kontrast odczuwałem) - po tym czasie ten efekt zanikł i w zasadzie nie czuję już paro (tzn. czułem przy odstawieniu - powrót lęków i myśli samobójczych, więc powrociłem do zażywania). A leczyłem tym nerwicę lękową, fobię społeczną i depresję.

Teraz po wypłacie jednak kupuję stack:
- różeniec górski
-
  • Odpowiedz