Wpis z mikrobloga

#alipaczka #tracking #banggood
Sytuacja wyglada tak:
https://alipaczka.pl/?track=RS857846965NL

(mam jeszcze drugą przesyłkę nadaną dzień później, status ten sam)
Wszystko szło tak jak powinno, aż do czasu transportu do polski, tutaj paczka gdzieś wsiąkła i nie ma trackingu i tak od 11 dni, poprzednia przesyłka z holandii do polski szła dzień.

Dziwne to jest i obawiam się, że ktoś to po prostu zwędził. Zamawiał ktoś coś ostatnio z banggood przez priority direct mail?

Co robić jeśli dalej tak będzie?

Wklejam też odpowiedź serwisu banggood

About your order xxxxx,the shipping carrier may forget to update the shipping method,and the package would be delay fro some uncertain reason.would you mind waitting for it more time?and we are checking it now.about your question,we haven't any knowledge of any accidents or complaints involving nl post orders to poland recently.and if you don't receive the item later,we would you give you a best solution.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dirty_Digger: moja też ruszyła z Holandii w ten sam dzień, nawet o tej samej godzinie i też jeszcze nie dotarła do Polski ( ͡° ʖ̯ ͡°) Dam znać jak coś się u mnie ruszy, jak nie zapomnę
  • Odpowiedz
@morghul: ta odpowiedź to chyba nie do mnie Mireczku ;-)
mi chodziło bardziej o to, że nasze paczki szły z Holandii razem ale ja jeszcze swojej nie dostałem.
  • Odpowiedz