@rdy: Jest coraz lepiej, choć pochłanianie chipsów i ciastek dalej jest ewidentnie ulubionym sportem dziewczyn znad Wisły ;) @Prokurator1990: To samo stwierdziłem ( ͡°͜ʖ͡°)
@catroaster: n-------m z 5 lat aktywnie na rowerze a laskę na szosówce widziałem chyba jeden jedyny raz :D Ze zwykłym rowerem już lepiej, ale i tak wyciągnięcie znajomej na spokojną jazde to zadanie masakrycznie trudne
@Lunarie: Taki obiektyw, taka perspektywa. P.S. Jestem fanem Twojego taga, straszny masz tam festiwal potencjalnych mężów ( ͡°͜ʖ͡°)
@rdy: U mnie nie było, potem były takie z hermetycznego środowiska, takie ąę, jadę na Dogmie i jest pro stylówa. A teraz coraz więcej normalnych dziewczyn już jeździ, bez wpisowego 25k. Dziękuję pan Decathlon i wszelkie raty 0% ;)
@rdy może i tak jest z tym wyciąganiem kobiet na rower, bo wczoraj teść zapytał czy ja i niebieski idziemy z nim na rower i się zdziwił jak się od razu z entuzjazmem zgodziłam. :D Ja jechałam na rowerze mamy niebieskiego. Jego tata jej kupił już z rok temu i ani razu jeszcze z nim nie wyszła jeździć. :P
#kolarkiboners #ladnapani #sportowapani #slodkijezu
@Prokurator1990: To samo stwierdziłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Ze zwykłym rowerem już lepiej, ale i tak wyciągnięcie znajomej na spokojną jazde to zadanie masakrycznie trudne
P.S. Jestem fanem Twojego taga, straszny masz tam festiwal potencjalnych mężów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rdy: U mnie nie było, potem były takie z hermetycznego środowiska, takie ąę, jadę na Dogmie i jest pro stylówa. A teraz coraz więcej normalnych dziewczyn już jeździ, bez wpisowego 25k. Dziękuję pan Decathlon i wszelkie raty 0% ;)