Aktywne Wpisy
SzymonXes +37
Mam dosyć. Załamka. Trzy tygodnie pisania przez #tinder i Whatsapp, żeby na końcu dowiedzieć się, że czekała na decyzję chada, dla którego zostawiła swojego faceta. A i tak by nic nie wyszło, bo mam 175 cm wzrostu. I jeszcze chamski przytyk na koniec. Po prostu jest mi smutno, nawet płakać mi się chce, bo co z tego, że mało wartościowa kobieta, ale ostatnio mam tak cały czas. Przepraszam za swoje #feels tutaj
tomkol +233
Jestem zajarany, dziś kupiłem piękną Renie RS. Będzie śmigane dziś po mieście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #chwalesie #pdk
#motoryzacja #chwalesie #pdk
Setka E jak Ewakuacja przed psami i "eskapizm" baterii do wody, czyli ucieczka przed pi razy oko 20 psami (czasami po 5+ na raz) na podkrakowskich wioskach + bateria od aparatu wpadła mi do wody tam gdzie widzicie na zdjęciu. Zdjęcia są zaś tylko dlatego że @pe__pe miał ten sam aparat... To się nazywa fuks. Udział wzięli jeszcze @Cymerek i końcówkę z nami przejechał @banan77. Ogólnie bawimy się ostatnio z @Cymerek w eksploracje podkrakowskich wiosek i wioseczek. Często szutrem czy polnymi drogami. Szosa to prawie jak przełaj.
Strava
#rowerowyrownik #100km (nr 29) #rowerowykrakow
@elady1989: "najlepsze" jest to, że jeżdżę ile jeżdżę, nieraz po zadupiach, a nigdy ani połowy z tych psów nie było. Nie przypominam sobie, żeby przez cały dzień kiedykolwiek było więcej niż 2-3 psy luzem. A dziś serio koło 20.
@fhrh: Niedaleko ulicy Suchy Jar. Zawsze możesz zobaczyć na Stravie dokładną lokalizację.
@44zw: Śmieję, szczególnie, że to głównie @Cymerek goniły.