Wpis z mikrobloga

Mireczki taki apel! Wiem ze dziś bylo cieplo i z dnia na dzień mamy nadzieję, że będzie coraz cieplej. Proszę nie chodzcie bez koszulek poza plażami. Jest to malo estetyczny widok kiedy oglada się meski tors w centrum miasta (np. W Sopocie czy Gdyni). I nawet jak macie 6pak i super sylwetkę to nie jest odpowiednie miejsce do eksponowania tężyzny. Drogie rożowe Monte Cassino nie jest odpowiednim miejscem na wasze fit ciałka lub też obwisłe tyłki z celulitem. Mozecie ubrac sie wychodzac z plazy w np. lniana sukienke. Serio ogladanie golasow na ulicy nie jest niczym fajnym. #zalesie #apel #polska #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #janusze #polskiemorze
agnea - Mireczki taki apel! Wiem ze dziś bylo cieplo i z dnia na dzień mamy nadzieję,...

źródło: comment_iGkpHaqblwioEOpRPpZWQ3icRwum1V0I.jpg

Pobierz
  • 112
  • Odpowiedz
  • 13
@Mawak: załoz koszulke Janusz i przestań pikolić albo jedz se na dzialke w Ruskiej Budzie i tam chodz bez koszulki. @Sydney_Mobius: chyba zartujesz?? Twoja wypowiedz jest tak pozbawiona logiki i sensu ze nawet nie chce mi sie tobie tlumaczyc jaka jest roznica.
  • Odpowiedz
@agnea: #!$%@?, no od Twojego wpisu nastąpi rewolucja i nigdzie poza plażami ludzie nie będą zdejmować koszulek xD Na basenie też trzeba zakładać strój kąpielowy zakrywający tors jc. xD Wolny kraj, każdy chodzi jak chce, prawo tego nie zabrania, #!$%@?. Jeżeli masz problem z oglądaniem .. no to masz problem. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 31
@worldmaster: tak pomiedzy bikini a burka nie ma nic innego. Pieknych sukien, lnianych koszul itp. Ze skrajonosci w skrajnisc. Pewnie burza sie janusze ci juz dzis bez koszulki jezdzili rowerami w koncu 24 st to upal!!
  • Odpowiedz
  • 2
@worldmaster: w kawalku skóry mnie nic nie oburza jesli jest to na plazy a nie w centrum miasta. Kumasz MIASTA! Nie w Ruskiej Budzie na działce przy koszeniu trawy.
  • Odpowiedz